Įmonės dovanas dovanoja ištisus metus, ne tik prieš didžiąsias metų šventes, o įmonės logotipais paženklinti produktai tampa darbuotojų, klientų ir verslo partnerių pamėgstais kasdienio gyvenimo aksesuarais. Pasak verslo dovanų gamintojo UAB „Echo Stamp“ https://stampline.lt/ komercijos direktorės Jolantos Stakelskienės, nuolatinis rinkos tendencijų stebėjimas ir inovatyvūs gamybos sprendimai sudaro galimybę Lietuvos įmonėms rinktis būtent tai, kas šiuo metu populiariu tiek Europoje, tiek pasaulyje.

Šiuo metu didelio susidomėjimo sulaukia kelias naudojimo paskirtis turinčios verslo dovanos, jos sulaukia labai gerų atsiliepimų.

Gertuvė su bevieliu išmaniųjų įrenginių pakrovėju

Ši verslo dovana padarys Jūsų gyvenimą patogesnį, nes nuo šiol Jūs turėsite atsiminti pasiimti su savimi į kelionę tik vieną daiktą.

Termogertuvė su termometru

Koks mano gėrimas, ar galiu jį gerti ir nenusideginti? Taip, su šia verslo dovana jausitės saugiai, belieka tik paliesti ranka dangtelį ir į jį žvilgtelėti. Labai naudingas sprendimas.

Gertuvė su beviele garso kolonėle

Mėgstantiems gerą garsą ir aktyvų gyvenimo būdą. Jūsų mėgiama muzika skambės bėgant mišku ar poilsiaujant gamtoje. Visada su Jumis!

Bevielis išmaniojo telefono pakrovėjas – darbo stalo padėklas

Galingas, net 10W, bevielio pakrovimo padėklas darbo stalui su vieta susidėti tušinukus ar kitus smulkius daiktus. Originalus tuo, kad yra skaidrus ir matomos viduje esančios detalės. Stilingas ir tuo pačiu kone galingiausias iš šiuo metu esančių verslo dovanų pasiūloje. Su šiuo pakrovėju įkrausite bevieliu ryšiu išmanųjį dvigubai greičiau! Registruotas dizainas.

Stalo lempa – bevielis pakrovėjas

Jei vakarais dirbate ar mėgaujatės laisvalaikiu prie kompiuterio, ši verslo dovana bus pats tas! Stilinga, neužgriozdinanti darbo stalo LED lempa, kurios švietimo laikas net iki 50 000 valandų. Bet to, ji turi ir laidinio įkrovimo funkciją.

Multifunkcinė stalo lempa su bevielio įkrovimo funkcija

Pavardinkime visus privalumus – lietimu valdomas LED ekrano šviesos stiprumas (3 lygiai), naktinis apšvietimas (3 lygiai), informatyvus duomenų skydelis su laiku ir temperatūra, žadintuvas ir žinoma, bevielio įkrovimo funkcija – patogi, nes palikus išmanųjį nakčiai, ryte randi paruoštą dirbti visą dieną!

Verslo dovanų rinkiniai

Patogus būdas komunikacijai, nes gali lengvai atspindėti įvairias temas ir pranešti verslo dovanos gavėjui konkrečią žinutę – sugrįžimo į ofisą, naujoko rinkiniai, dovanos dalyvaujantiems nuotolinėje konferencijoje, Kalėdinės dovanos, padėkos už pasiekimus dovanos ar bet kuri kita aktuali tema.
Daug rinkinių idėjų surasite svetainėje https://welcomekit.lt/

Kad ir kokią verslo dovaną pasirinksite, visada atminkite, svarbu, kad ji būtų išrenkama nuoširdžiai ir galvojant apie dovanos gavėjo teigiamas emocijas ne tik gaunant, bet ir ilgai naudojant Jūsų ženklu dekoruotą dovaną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)