LOGIN kasmet kalba apie inovacijas, o „Huawei“, šiemet tapusi pirma didžiausia išmaniųjų telefonų gamintoja pasaulyje, nuolatos brėžia vis aukštesnę technologijų kartelę.

„Šiandieniniame pasaulyje nėra vienos technologijos ir vieno įrenginio – kasdienybėje visi įrenginiai turi veikti kaip vienas tam, kas palengvintų mūsų gyvenimus. Tai – pagrindinis „Huawei“ siekis: kuriame dirbtiniu intelektu paremtas technologijas, kurios itin sklandžiai jungiasi tarpusavyje ir taip kuria pačią geriausią technologinę patirtį bei dar labiau sujungtą išmanųjį pasaulį. Per pastaruosius metus išgyvenome nemažai iššūkių, bet visi jie leido mums nueiti ir pasiekti daugiau – per vienerius metus sukurta „AppGallery“ aplikacijų galerija yra geriausia to iliustracija, tad prisidėdami prie „Game changers“ renginio džiaugiamės galėdami suburti daug rinkos inovatorių ir įkvėpti kitus savo patirtimi keisti pasaulį“, – sako Justė Karpavičiūtė, „Huawei“ komunikacijos vadovė Baltijos šalyse.

Justė Karpavičiūtė

LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė džiaugiasi, kad gali bendradarbiauti su technologijų milžine, kuri kasmet sugeba nustebinti vartotojus.

„Mūsų partneriai kasdien įrodo, kad inovacijos nėra ateitis – tai yra dabartis. Išmanieji telefonai, laikrodžiai ir kiti įrenginiai yra mūsų kasdienybės dalis – juos nuolat turime su savimi. Tad labai džiugu, kad „LOGIN Game changers“ renginyje su savo lankytojais galėsime pasidalinti istorijomis, kai idėjos virto pasaulinėmis inovacijomis“, – pridūrė ji.

Šiame renginyje bus galima išgirsti ir mokslininką iš Silicio slėnio Alfredą Chmieliauską Jaunesnyjį, konsultantą, startuolio „Cargo stream“ kūrėją Leon can dar Laan, aviacijos ekspertą Simoną Bartkų, „Httpool“ Lietuvoje, atstovaujančią didžiausius socialinius tinklus pasaulyje, vadovą Šarūną Sakalauską ir daugelį kitų.

Visi įsigiję bilietus į šį renginį, turės unikalią galimybę išgirsti ir nuotolinį Lucy Hawking pranešimą. Mokslininkė linksmai ir paprastai papasakos apie kosmoso paslaptis, mokslą bei švietimą. Ji tęsia savo tėvo žymaus mokslininko Stephen Hawking darytus darbus bei baigė rašyti jo nebaigtą knygą.
Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: LOGIN Progress makers, LOGIN Curious minds, LOGIN Future leaders ir LOGIN Game changers. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

„LOGIN Game changers“ renginio pranešėjų sąrašą galite rasti https://login.lt/speakers/gamechangers/, bilietus įsigyti galite https://login.lt/pass/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)