Kad būtų užtikrintas maksimalus saugumas dėl COVID-19 į keturis atskirus renginius išskirstytas festivalis rugsėjo 24-25 dienomis vyks „Litexpo“.

„Šiuolaikinio verslo sėkmė didele dalimi priklauso nuo to, kiek jis yra atviras pokyčiams ir kaip sugeba savo veikloje išnaudoti inovacijas: jas kurti, diegti, pritaikyti. Technologijos suteikia daugiau galimybių, tačiau jų panaudojimas kaip ir daugelyje kitų sferų reikalauja atitinkamo darbuotojų įsitraukimo, požiūrio, noro ir valios siekti, kurti pridėtinę vertę klientui, verslui. Duomenų apdorojimas ėmė nešti kaip niekad didelę naudą, sprendžiant problemas, ieškant naujų idėjų, kaip dar labiau patenkinti partnerių ir klientų poreikius“, – sako draudimo bendrovės BTA Lietuvos filialo Valdybos narys Vaidas Labanauskas.

Vaidas Labanauskas

Viena pagrindinių „Curious minds“ renginio pranešėjų neuromokslininkė dr. Urtė Neniškytė apžvelgs, kur jau yra naudojamas tiesioginis smegenų ir kompiuterio ryšys, informaciją perduodant tiek į smegenis, tiek iš jų, kokią naudą tai atneša visuomenei bei kokiose srityse labiausiai laukiama technologinio proveržio.

Renginyje bus galima išgirsti ir 40 apdovanojimų už geriausias, inovatyviausias, labiausiai pritraukiančias reklamas per pastaruosius dvejus metus gavusį Paulo Areas, kuris apdovanojimus ne kartą skynė ir prestižiniuose Kanų liūtų festivaliuose. P. Areas „Curious minds“ scenoje lankytojus supažindins su reklamos gudrybėmis, tendencijomis bei inovacijų taikymu jų kūrime.

Renginio metu savo progresyviomis mintimis dalinsis „Master Class Lietuva“ partnerė Laura Duksaitė-Iškauskienė, Europos psichiatrijos asociacijos generalinis sekretorius Eugenijus Laurinaitis, nacionalinio Jungtinės Karalystės ir didžiausio pasaulio transliuotojo BBC besivystančiųjų technologijų vadovė Laura Ellis bei daugelis kitų.

LOGIN

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o net keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: „LOGIN Progress makers“, „LOGIN Curious minds“, „LOGIN Future leaders“ ir „LOGIN Game changers“. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

„LOGIN Curious minds“ renginio pranešėjų sąrašas nuolat atnaujinamas – https://login.lt/speakers/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)