Ji – nacionalinio Jungtinės Karalystės ir didžiausio pasaulio transliuotojo BBC besivystančiųjų technologijų vadovė. Moteris formuoja ir užtikrina ilgalaikę technologijų įgyvendinimo BBC strategiją. Galima sakyti, kad už visas naujausias BBC naudojamas technologijas ir transliuotojo išsivystymą, galime būti dėkingi Laura Ellis.

Ši moteris – skaitmeninių paslaugų vilkė ir žurnalistė, kurios veikla susijusi su naujausiomis technologijomis, mašinų mokymusi, duomenų ir turinio integralumu bei vientisumu. L. Ellis turi sukaupusi milžinišką patirtį, pristatant kūrybingą įvairių raiškų turinį (angl. multimedia) masinei auditorijai skirtingose platformose.

Apie tai, kaip technologijos realizuojamos žiniasklaidos platformose, kaip jos padeda pranešti naujienas, dera su turiniu ir ką reikia žinoti, prieš naudojant įvairiausias inovacijas, Laura Ellis papasakos rugsėjo mėnesį, LOGIN 2020 festivalio metu. Ji pasirodys kaip viena iš renginio partnerių – „Women Go Tech“ pranešėjų.

Laura Ellis

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: „LOGIN Progress makers“, „LOGIN Curious minds“, „LOGIN Future leaders“ ir „LOGIN Game changers“. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Laura Ellis kalbės „Curios minds“ renginyje, pranešėjų sąrašą galite rasti https://login.lt/speakers/. Organizatoriai primena, kad dėl saugumo kai kurie pranešėjai kalbės nuotoliniu būdu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)