Galimybę nuotoliniu būdu paklausyti šio tarptautinio lygio pranešėjo ir mentorės minčių suteiks renginio partneriai „Women Go Tech“.

G. Ariel dalyvavo įvairiose pasaulinėse konferencijose, tokiose kaip „TED“, „The Next Web“, „SXSW“, „Fifteen Seconds“, „Slush Tokyo“, „FITC“, „Bell Labs“ ir daugelyje kitų. Ji taip pat yra „THE150“ projekto komandos narė. Jo metu buvo pristatytas Kopenhagos katalogas – 150 principų naujoms ateities technologinėms kryptims.

Jos knyga „Papildančioji Alisa – tapatybės, patirties ir tikrovės ateitis“ (angl. „Augmenting Alice – The Future of Identity, Experience and Reality“) tyrinėja, kaip papildytos realybės įrankiai pakeis kultūrines ir funkcines paradigmas bei iš naujo apibrėš pagrindines šiandieninės kultūros, erdvės, patirties, etikos sąvokas. G. Ariel tikslas – užpildyti atotrūkį tarp skaitmeninės, fizinės ir mentalinės erdvės, kad būtų sukurtos priemonės bei platformos, padedančios žmonėms naujais būdais pajusti nepažintą pasaulį.

Galit Ariel

Šiuo metu G. Ariel gyvena Toronto mieste, Kanadoje, ir dirba prie strateginių konsultacijų, meno ir techninių spekuliacijų projektų pačios įkurtoje ateities technologijų agentūroje „Future Memory“. Ji padeda įvairioms organizacijoms ir įmonėms, patenkančioms į „Fortune 500“ sąrašą, kurti ateities technologijas. Ji taip pat yra pelno nesiekiančios organizacijos „Future Memory“ narė, Kanados atstovė „Royal Society for the encouragement of Arts, Manufactures and Commerce“ ir Toronto Jorko universiteto doktorantė, tyrinėjanti technologijų ir vaizduotės susikirtimą.

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24-25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: „LOGIN Progress makers“, „LOGIN Curious minds“, „LOGIN Future leaders“ ir „LOGIN Game changers“. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)