Frank Salzgeber prižiūri didžiausią pasaulyje kosmoso verslumo tinklą. Jo komanda parėmė daugiau kaip 750 naujų įmonių ir investavo daugiau nei 45 milijonus eurų į inovacijų kūrimą. Be galo aistringai žiūrėdamas į žmogaus kosminio skrydžio bei Europos kosmoso programos svarbą, Frankas tvirtina, jog „visuomenė, kuri nustoja tyrinėti, nustoja progresuoti“.

Europos kosmoso agentūra (angl. European Space Agency, ESA) – tarpvyriausybinė kosmoso tyrinėjimo organizacija, įkurta 1975 m. Agentūra vienija 2200 darbuotojų, dirbančių ne tik centrinėje būstinėje Paryžiuje, bet ir kituose Europos miestuose.

„Unikalią progą apie kosmoso paslaptis iš kosmoso inovacijų kūrėjo išgirsti turės visi, apsilankę viename iš keturių didžiausio Baltijos šalyse progreso ir inovacijų festivalio LOGIN renginių „Future creators““, – sako LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė. – Kosmoso tema yra mistifikuota ir labai įdomi daugeliui, tad šiais metais LOGIN renginiuose ja kalbės ne vienas pranešėjas.“

LOGIN organizatoriai neseniai skelbė, kad „Progress makers“ renginyje dalyviai turės galimybę pamatyti Stephen Hawking dukrą Lucy Hawking, kuri taip pat kalbės apie kosmoso paslaptis, mokslą ir švietimą. O unikalią progą iš garsiosios neuromokslininkės dr. Urtės Neniškytės išgirsti apie smegenų galimybes ir ne tik, turės visi, apsilankę „Curious minds“ renginyje.

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: „LOGIN Progress makers“, „LOGIN Curious minds“, „LOGIN Future leaders“ ir „LOGIN Game changers“. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Žmonės, kurie jau įsigijo bilietus į LOGIN 2020, turi juos pasikeisti į vieną iš pasirinktų LOGIN renginių. Vis tik, norintys susigrąžinti sumokėtus už bilietą pinigus, tą padaryti turės galimybę iki rugpjūčio 1 dienos.

Visiems pirkusiems bilietus jau išsiųsti elektroniniai laiškai. Dėl bilietų grąžinimo ar keitimo reikia kreiptis el. paštu info@login.lt arba ieškoti instrukcijos gautame laiške.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)