Jaunasis inovatorius, kartu su savo broliu Martinu Villigu, pakeitė ne tik taksi industriją, bet ir žmonių pavėžėjimo sampratą. Apie tai išgirsti galės visi, apsilankę viename iš didžiausio Baltijos šalyse progreso ir inovacijų „LOGIN 2020“ renginyje – „Game changers“.

Šiandien be „Bolt“ platformos savo kasdienybės neįsivaizduoja daugiau nei 30 milijonų žmonių. Tačiau kaip kilo tokia idėja? Su kokiais iššūkiais teko susidurti? Galiausiai, kokia šios paslaugos ateitis? Apie visa tai Martinas Villigas pasakos rugsėjo 25 dieną, šių metų „Game changers“ renginio scenoje.

Martinas Villigas kaip verslininkas žinomas du dešimtmečius – pirmąjį savo startuolį jis pardavė dar 1999 m. Jis taip pat dirbo „Skype“, „Fortumo“ ir „Nasdaq Tallinn Stock Exchange“.

M. Villigas gerai žinomas Estijos startuolių bendruomenėje. Nenuostabu – jis įkūrė Estijos startuolių lyderių klubą, taip pat „Garage48“ fondą, organizuojantį hakatonus visoje Europoje.

Šiemet LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: „LOGIN Progress makers“, „LOGIN Curious minds“, „LOGIN Future leaders“ ir „LOGIN Game changers“. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

„LOGIN Game changers“ renginio pranešėjų sąrašas nuolat atnaujinamas: https://login.lt/speakers/.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)