Juanui Branco dar tik trisdešimt metų ir jis gimęs Ispanijoje, Malagoje, tačiau jis yra labai gerai žinomas prancūzų teisininkas, akademinis ir tiriamasis žurnalistas. Šiuo metu jis dirba „Le Monde Diplomatique“ laikraštyje Paryžiuje. Taip pat jis yra prancūzų bestselerio „Crépuscule“ autorius. Knygoje J. Branco kritikuoja tuomečio kandidato į Prancūzijos prezidento postą Emanuelio Macrono glaudžius ryšius su žiniasklaida ir turtingais verslininkais. Kritika valdžiai aplink jį subūrė dideles gerbėjų minias, o jo knyga iš lentynų buvo tiesiog „šluojama“ ir tapo Prancūzijos bestseleriu.

„Juan Branco – įvairiapusiai vertinama asmenybė: vieni jį labai myli, tuo tarpu kiti labai nekenčia. Tačiau jis pats sako, kad aiškiai supranta, kodėl kovoja ir ieško teisybės, o visa tai remia teisiniais argumentais“, – sako LOGIN vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė. – Žiniasklaidoje buvo fiksuojamas ne vienas atvejis, kai „Geltonųjų liemenių“ piketuose neapsieita be vandalizmo ir kitų smurtinių elementų. Tačiau ar tikrai patys judėjimo atstovai inicijuoja smurtinius pasipriešinimus, kaip iš tikrųjų ir kodėl prancūzai kovoja su valdžia, jis pats ir atskleis LOGIN renginyje „Game Changers“.“

„Game Changers“ renginyje taip pat galima bus išgirsti ir gerai žinomus Lietuvoje pranešėjus: Oleg Pridiuk, kuris papasakos, kaip reikia bendrauti su įmonės programuotojais, asmeninio prekės ženklo vystymo konsultantę Guodą Sakalauskienė, „Good One“ agentūros vadovą Tomą Varną, pateiksiantį daug naujos kartos reklamos pavyzdžių iš nuolat besikeičiančio rinkodaros sektoriaus ir daugelį kitų.

Organizatoriai primena, kad šiemet dėl pandeminės situacijos LOGIN keičia savo veidą – inovacijų ir technologijų gerbėjus rugsėjo 24–25 dienomis pasitiks ne vienas, o keturi renginiai. Festivalio organizatoriai, norėdami užtikrinti dalyvių, partnerių ir pranešėjų saugumą, šių metų inovacijų ir technologijų festivalį verčia 4 atskirais renginiais: LOGIN Progress Makers, LOGIN Curious Minds, LOGIN Future Leaders ir LOGIN Game Changers. Visi šie renginiai tuo pačiu metu vyks numatytomis dienomis, parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Žmonės, kurie buvo įsigiję bilietus į LOGIN 2020 iki naujo koncepto paskelbimo, turi juos pasikeisti į vieną iš pasirinktų LOGIN renginių. Vis tik, norintys susigrąžinti sumokėtus už bilietą pinigus, tą padaryti turės galimybę iki rugpjūčio 1 dienos.

Visiems pirkusiems bilietus jau išsiųsti elektroniniai laiškai. Dėl bilietų grąžinimo ar keitimo reikia kreiptis el. paštu info@login.lt arba ieškoti instrukcijos gautame laiške.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)