„Konferencijos dalyvių ir partnerių saugumas – mums prioritetas. Analizuodami Lietuvos sveikatos apsaugos ministerijos, Pasaulio sveikatos organizacijos teikiamą informaciją, stebėdami kitų Lietuvos ir užsienio konferencijų veiksmus, žinojome, kad konferencija negali vykti gegužę. Vis tik, kad rastume geriausią sprendimą – datos perkėlimas, konferencijos modifikavimas ar atšaukimas – prireikė dar platesnės analizės, derybų, pokalbių su pranešėjais ir renginio partneriais“, – sako „LOGIN“ festivalio vadovė Sandra Meškauskaitė-Stepšienė.

Ji priduria, kad „LOGIN“, kaip ir kiekvienas tokio dydžio renginys, kasmet turi planą B, tačiau ši situacija sujaukė net ir atsarginius planus.

„Niekada negalime būti tikri, kokia stichinė nelaimė ar kiti netikėtumai privers mus greitai reaguoti ir keisti planus. Nors per 13 jau buvusių konferencijų dar nė karto taip nebuvo, keturioliktasis kartas tapo kitokiu. Šiais metais „LOGIN“ bus ne vasaros, o rudens pranašu“, – teigia konferencijos vadovė.

Organizatoriai džiaugiasi, kad partneriai – tokie kaip „SEB“, „Schneider Electric“, MITA, „Women Go Tech“, 15min.lt ir daugelis kitų, datos keitimo neišsigando, priešingai – ir toliau visi drauge ruošiasi rudens festivaliui. Savo dalyvavimą rugsėjo 24–25 d. taip pat yra patvirtinę ir didžioji dalis kviestų pranešėjų – dalyviai tikrai galės išgirsti ir pamatyti robotikos ekspertą bei laidos „Mitų griovėjai“ kūrėją Grantą Imaharą, neuromokslininkę dr. Urtę Neniškytę, savaeigių transporto priemonių kūrėjų „Waymo“ inžinierių Romaną Zontovičių bei kitus įkvepiančius savo srities profesionalus.

„LOGIN“ rudens festivalis visomis galimomis priemonėmis užtikrins dalyvių ir pranešėjų saugumą, tad kaukės, dezinfekcinės priemonės ir kiti prevenciniai veiksmai bus neatsiejama konferencijos dalimi.

Žmonės, kurie jau įsigijo bilietus į renginį, su jais galės atvykti ir rudenį. Vis tik, norintys grąžinti bilietus, tą padaryti turės galimybę iki gegužės 1 dienos. Visiems pirkusiems bilietus jau išsiųsti elektroniniai laiškai, dėl grąžinimo reikia kreiptis el. paštu info@login.lt.

Naujausią informaciją dėl renginio galima rasti festivalio socialinių tinklų paskyrose bei www.login.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)