„Kiekvieną dieną susiduriame su technologijomis ir puikiai suprantame jų didžiulę įtaką mūsų visuomenei. Inovacijos mums atveria naujus kelius ir galimybes, o mes turime suspėti prisitaikyti prie vykstančio progreso. Todėl svarbu į technologijų pasaulį kuo plačiau įtraukti jaunus žmones ir juos padrąsinti kurti inovacijas“, – sako LOGIN direktorė Indrė Petrauskė.

Nemokamų pakvietimų į LOGIN 2019 akcija SEB banko Instagram paskyroje vyks iki birželio 3 dienos.

Šiemet festivalis sugrįžta į „Litexpo“ erdves, kur daugiau nei 6 tūkst. dalyvių klausysis beveik 130 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio šalių. Ant didžiosios festivalio scenos išvysime Christopher Wylie, kurio paviešintas „Cambridge Analytica“ skandalas supurtė socialinį tinklą „Facebook“, išgirsime muzikos industriją pakeitusio „Shazam“ įkūrėjo Dhiraj Mukherjee ir neįvykusio „Fyre“ festivalio prodiuserio Andy King istorijas ir daugelį kitų.

Daugiau informacijos apie LOGIN 2019 rasite čia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją