Jaunojo verslininko nuomone, kartais vaikai bijo atvirai kalbėti su tėvais, be to, kai tėvai nesupranta vaikų, vaikai nebenori bendrauti su savo tėvais.
Tam, kad nekiltų konfliktų ir apie iškilusias problemas būtų galima kalbėtis Simonas Vakaris siūlo sukurti virtualią platformą, kuri sujungtų vaikus ir tėvus.
Ji leistu anonimiškai keistis nuomonėmis kasdieniais klausimais, dalintis patirtimi.
Pasak S. V. Savicko, prie platfomos gali jungtis ir psichologai, tačiau jie turės įrodyti, kad turi tokią kvalifikaciją ir atsiųsti savo psichologo pažymėjimą.
Pirminę auditoriją sudarytų apie 300 vaikų ir 600 tėvų.
Įdomu tai, kad S. V. Savickas domisi ir robotika, lanko papildomus užsiėmimus, mokosi programuoti JAVA programavimo kalba.
Kokia verslo idėja?

Verslas būtų kuriamas per viešąją įstaigą, o pelnas skiriamas šeimų laisvalaikiui kartu.
Skaičiuojama, kad Lietuvoje iš viso auga apie 0,5 mln. vaikų, tad projektu tikimasi sudominti apie 50 tūkst. vaikų, o tai reiškia dvigubai daugiau tėvelių.
Planuojama, kad pajamos bus gaunamos iš reklamos tėvams, bet ne vaikams, 2 proc. pajamų mokesčių ir kitos paramos.
Idėjos autorius su komanda skaičiuoja, kad platformai sukurti reikia 10 tūkst. eurų, administravimui - apie 2 tūkst. eurų per mėnesį.
Nors pristatymo metu jis sakė, kad papildomai komandai dar trūksta programuotojo, dizainerio, teisininko, tinklalapio prieglobos paslaugų, adreso ir komunikacinio partnerio. Po pristatymo šis papildymas komandai jau buvo suorganizuotas.
Vaikus planuojama kviesti prisijungti socialiniuose tinkluose, forumuose, mokyklose, renginių ir konkursų metu.
Idėją berniukas pristatė „Vilniaus Tech Parke“, tai - 9 tūkst. kv. m ploto technologijų ir startuolių židinys.
Gegužę jame prasidės LOGIN 2017, kuris pirmą kartą vyks ne „Litexpo“ parodų rūmuose, o Vilniaus centre, kur inovacijų gerbėjai idėjomis tarpusavyje galės keistis 3 dienas.
Renginys šiemet oficialiai prasidės gegužės 24 d., kai Vilniaus „Tech Parke“ startuos LOGIN „Startup Fair“.
Gegužės 25–26 d. festivalis tęsis ir persikels į skirtingas miesto erdves, kur vyks tradiciniai LOGIN renginiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)