Iki šiol suteikę erdvę vizionieriams festivalio organizatoriai šiemet patys stojo į jų batus ir pristato išmanųjį „Login 2016“ autobusą-troleibusą, skirtą ne tik nemokamai nuvykti į festivalį bet ir stebėti festivalio transliacijas ant jo korpuso esančių ekranų.

Modernus, permatomas, išmaniai valdomas autobusas-troleibusas festivalio dienomis neabejotinai įsilies į Vilniaus miesto eismą bei taps miesto hitu.

Korpusą padengę LED ekranais festivalio rengėjai jubiliejinėmis nuotaikomis ir tiesiogine transliacija per DELFI TV iš festivalio vietos dalinsis ne tik su į „Login 2016“ vyksiančiais svečiais, bet ir visais vilniečiais.

Organizatorių ir naujienų portalo DELFI sprendimas troleibuso keleiviams suteiks papildomą pramogą – tiesiogiai dalyvauti „Login 2016“ pranešėjų konferencijose jie galės jau vykdami į festivalio vietą.

„Kasmet ieškome įdomiausių asmenybių ir netikėčiausių sprendimų, kuriais galėtume išpildyti festivalio lankytojų lūkesčius. Sakoma, kad apetitas auga bevalgant, tad per dešimtmetį su savo lankytojais užaugome tiek, kad nebeužtenka visus tiesiog sukviesti pas save į svečius – norime, kad festivalio nuotaika plistų visame mieste ir vienas iš būdų tai padaryti – festivalį pradėti dar gerokai prieš žengiant į „Litexpo“, – sako „Login“ direktorė Ieva Dirvonskaitė.

Išmanųjį „Login 2016“ autobusą-troleibusą gegužės 5–6 dienomis smalsuoliai galės išbandyti parodomųjų važiavimų metu, kurie vyks iš „Login 2016“ festivalio („Litexpo“) iki Vilniaus Rotušės. Taip pat keli važiavimai numatyti ir vakarais – ketvirtadienio vakarą (gegužės 5 d.) iš Vilniaus Rotušės po miesto centrą, penktadienio vakarą (gegužės 6 d.) – iš „Logout“ vakarėlio (Menų fabrikas „Loftas“) taip pat iki centro. Kelionė į / iš festivalio bus nemokama, keleiviai vairuotojui privalės pateikti festivalio bilietą ar jo kopiją.

„DELFI yra ilgametis „Login“ partneris kartu koja kojon žengiantis su inovacijomis, todėl drąsiai dalyvaujame šioje iniciatyvoje ir taip prisidedame prie inovatyvių lietuvių sukurtų sprendimų populiarinimo plačiajai visuomenei. Juk ir pasaulinius standartus atitinkanti DELFI mobilioji programėlė ir šis eksperimentinis „Vėjo projektų“ autobusas – troleibusas yra tik dar vienas visko „išmanėjimo“ patvirtinimas. – teigia DELFI Rinkodaros vadovė Kristina Valaitytė.

Didžiausias technologijų ir progreso festivalis Baltijos šalyse „Login 2016“, kurio pagrindiniai partneriai – telekomunikacijų bendrovė „Omnitel“, IT ir telekomunikacijų bendrovė „Teo“ bei VšĮ „Versli Lietuva“, gegužės 5–6 dienomis vyks Lietuvos parodų ir kongresų centre „Litexpo“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)