Pasak Nijolės Kvietkauskaitės, „IKI Lietuva“ generalinės direktorės, nauja parduotuvių koncepcija buvo kuriama itin dėmesingai įsiklausant į pirkėjus, bendradarbiaujant su Švedijos ir Vokietijos mažmeninės rinkos ekspertais.

Pagal naujausius bendrovės standartus atnaujintos parduotuvės Vievyje prekybinis plotas užima 326 kv. m. Sumaniai išnaudojama erdvė ir inovatyvus išplanavimas leis joje rasti visko, ko reikia kasdieniam apsipirkimui. Vertinantiems šviežumą pirkėjams siūloma ne mažiau kaip tris kartus per dieną kepamos duonos ir bandelių.

Laiko parduotuvėje sutaupyti padės 3 savitarnos kasos „IKI Bitutė“, veiks ir paprasta kasa. Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Atnaujinant parduotuvę buvo įdiegti ir energiją taupantys sprendimai – LED apšvietimas bei tvaresnė šaldymo įranga. Prekybos tinklo duomenimis, įdiegus LED apšvietimą, vienoje parduotuvėje sutaupoma maždaug 40–50 proc. jam skiriamų elektros sąnaudų. Pakeitus LED apšvietimą ir įdiegus išmanią pastato valdymo sistemą, sutaupoma dar nuo 15 iki 20 proc. energijos apšvietimui. O atnaujinus šaldymo įrangą į modernesnę ir tvaresnę, energijos suvartojimas sumažėja beveik perpus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją