Lankyrtojų lauks ne tik pamėgti restoranai, bet ir naujovės. Maisto halėje atsidaro dvi naujos vietos: „Bebro blyninė” ir „Burbulio vyninė Junior”.

Baltasis Tiltas Food Hall – tai 9 restoranų, vyninės ir atviro tipo baro erdvė. Šiuo metu čia veikia tokie restoranai, kaip: Sugamour, Burger Kiosk, AlaTurka, Felix Chicken, WOKout, Sushi Out, Mollusca, Itališka virtuvė „Panevino”, baras „Girta vyšnia”. Pernai veikusios Chinkalnia ir Creperia šį sezoną lankytojų maisto halėje nepasitiks.

Food hallas turi didžiausią mieste terasą, kurios plotas sieks virš 400kv.m. Terasa talpina virš 600 žmonių. Tai – Vilniaus vasaros širdis, kur susijungia kultūrinės, sportinės, laisvalaikio ir kulinarinės zonos.

„Pagrindinis išskirtinumas, tai mūsų IT sprendimas, kai svečias sėdėdamas lauke ar viduje prie savo staliuko, galės padaryti užsakymą iš skirtingų barų ir padaryti vieną bendrą mokėjimą už skirtingus užsakymus. Jam ateis sms žinutė, kada maistas bus pagamintas. Labai patogus sprendimas, nes nereikia vaikščioti prie skirtingų barų ir po kelis kartus neišiminėti piniginės”, – pernai sakė Lina Nikonovaitė, šio „Food hall” atstovė.