Kuo greičiau panaikinti kioskus norėtų 55 proc. apklaustųjų (1.194 balsai). Dar 22 proc. (483 balsai) palauktų, kol atsinaujins geležinkelio stotis, o tada ir kioskų galėtų nelikti.

„Reik viską ten keist. Grįžti autobusu iš Nidos ir baisu net eit link transporto. Purvina, kažkoks kvapelis, veideliai vaikščiojančių žmogelių... O juk kiek tarptautinių autobusų atvyksta (net iš/iki Vokietijos..). Suprantu žmones ten daug metų dirbančius, bet reikėtų jau per 32 metus Vilniuj tapti ES sostine, o ne kaimo priemiesčiu būti“, – rašo portalo skaitytojas.

Atsirado ir šios minties priešininkų – kioskai netrukdo 20 proc. žmonių (437 balsai). Klausimas buvo neaktualus 2 procentams respondentų (53 balsai).

Viso apklausoje dalyvavo 2167 skaitytojai.

„Pagal patvirtintą 32,8 ha teritorijos tarp Panerių, Geležinkelio, Stoties ir Seinų gatvių detalųjį planą dabartinių kioskų vietoje planuojamas viešojo transporto terminalas. Todėl prasidėjus stoties prieigų tvarkymui, kioskų savininkai privalės pasirūpinti jiems priklausančių kioskų pašalinimu“, – anksčiau portalui komentavo Vilniaus miesto savivaldybė.