„Siekiame, kad visos mūsų parduotuvės būtų modernios, užtikrintų geriausią apsipirkimo patirtį ir pirkėjai apsipirkti galėtų arčiau namų. Dėjome visas pastangas, kad atidarytume atnaujintą parduotuvę dar prieš Naujuosius metus. Ši „Iki“ parduotuvė Pavilnyje yra patogi sparčiai išsiplėtusio nuosavų namų rajono gyventojams. Asortimentas joje suformuotas atsižvelgiant į lengvo ir paprasto kasdienio, savaitinio ar šventinio apsipirkimo besitikinčių pirkėjų poreikius ir lūkesčius“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Pagal naujausius bendrovės standartus atnaujintoje net 1000 kv. m prekybinio ploto parduotuvėje įrengti erdvūs vaisių ir daržovių, vietoje kepamos duonos ir bandelių, sveriamos mėsos, šviežios žuvies, kulinarijos skyriai. Šviežumą ir patogumą vertinantys pirkėjai galės įsigyti ir karštų mėsos gaminių.

Taip pat šioje parduotuvėje Pavilnyje veiks click&collect paslauga – elektroninėje „Iki“ parduotuvėje užsakytas prekes bus galima atsiimti patogiu metu, negaištant laiko apsipirkimui ar planuoti pristatymo laiko.

Atnaujintoje parduotuvėje įrengtos net 6 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti greitai ir patogiai. Taip pat čia veikia 3 paprastos kasos bei infokasa.

Atnaujinant parduotuvę buvo įdiegti ir energiją taupantys sprendimai – LED apšvietimas bei tvaresnė šaldymo įranga. Prekybos tinklo duomenimis, įdiegus LED apšvietimą, vienoje parduotuvėje sutaupoma maždaug 40–50 proc. jam skiriamų elektros sąnaudų. Pakeitus LED apšvietimą ir įdiegus išmanią pastato valdymo sistemą, sutaupoma dar nuo 15 iki 20 proc. energijos apšvietimui. O atnaujinus šaldymo įrangą į modernesnę ir tvaresnę, energijos suvartojimas sumažėja beveik perpus.

Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 22 val. Tačiau Naujųjų metų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, kaip ir kitos „Iki“ parduotuvės, ši parduotuvė dirbs iki 20 val., o pirmąją Naujųjų metų dieną, sausio 1 d., – nuo 10 val. iki 18 val.

Prekybos tinklą „Iki“ šiuo metu sudaro 237 parduotuvės, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Nuolat naujoves diegiantis prekybos tinklas kartu su „Pixevia“ Vilniuje atidarė ir pirmąją autonominę parduotuvę su „Iki“ prekės ženklu. Tai pirmoji tokia parduotuvė Lietuvoje ir Šiaurės šalyse. Prekybos tinkle dirba beveik 6 tūkst. darbuotojų. Prekybos tinklas taip pat valdo prekių pristatymo į namus startuolį „LastMile“ bei nuosavo prekės ženklo elektroninę parduotuvę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją