„Šie istorijų apie nesėkmes renginiai vyksta nuo 2016 metų ir šį rudenį sugrįžo į viešumą po pandeminės pertraukos. Per šį laikotarpį tema išliko aktuali, pozityvi klaidų kultūra Lietuvoje dar tik vystosi. Kiekvieną kartą rasti naujus renginio pranešėjus, kurie sutiktų dalintis savo nesėkmių istorijomis viešai, – vis dar nemenkas iššūkis, bet šiam renginiui turime net 5 pranešėjus.

Šie drąsūs žmonės sutiko pasidalinti savo istorijomis, kurios kiekvienam atėjusiam į renginį taps tam tikru įkvėpimu ar bent nuramins, kad gyvenime veikiant dalykus yra normalu susidurti ar kartais ir patiems susikurti nesėkmes“, – pasakoja renginio iniciatorė Simona Laiconaitė.

Šįkart „Fail Nights“ renginyje į sceną viešai nesėkmių išpažinčiai lips: Ieva Juodelė, „Motherhood is Sexy“ judėjimo įkūrėja, kuri atvirai pasidalins komiška ir vietomis dramatiška istorija iš buvusio darbo korporatyve, Laurynas Boguševičius, „Deals on Wheels“ įkūrėjas ir vadovas, papasakos porą tokių savo klaidų, nuo kurių randai liko didžiausi, Povilas Klusaitis, fantazijos.lt įkūrėjas ir vadovas, dalinsis, ką reiškia kurti verslą, apie kurį niekas nenori girdėti.

Erika Maslauskaitė, Fintech kompanijos „Nikulipe“ komercijos vadovė, kompanijos „deverium“ bendrasavininkė, „Women Go Tech“ mentorystės programos ambasadorė, dalinsis savo identiteto paieškomis, kurios jai kainavo pilną bagažą patyrimų ir išgyvenimų, nuo kurių kaskart atsispirdama galų gale ji pastatė savo įspūdingą karjerą.

O taip pat renginyje ir Jurga Klimaitė-Riebling – žmogus, sutinkamas plačia šypsena ir atvira širdimi masinių renginių, apdovanojimų, koncertų, festivalių užkulisiuose, kuriuos režisuoja ar rengia jiems scenarijus. Ji, sukaupusi 26 metų darbo televizijoje patirtį, papasakos apie tai, kas dažniausiai lieka žinoma tik didelių renginių bei įvykių užkulisiuose, apie klaidas, kurios kainuoja daug streso ir gali per sekundę nubraukti ilgai dėliotus beveik idealius scenarijus popieriuje.

Šių renginių serija skatina kalbėti apie atvejus, kai dalykai versle, projektuose ar asmeniniame gyvenime susiklostė kitaip, nei buvo planuota, renginių metu dalijamasi išmoktomis pamokomis ir sveiku požiūriu į karjerą, verslą bei gyvenimą. Švęsti nesėkmes kartu kviečiame lapkričio 24 dieną, Kablys+kultūra erdvėje, Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją