Ilgametis fanų zonos organizatorius, renginių organizavimo agentūros „MadeMyDay“ savininkas Linas Zareckas pranešime spaudai sako, kad susidomėjusių sirgalių klausimų sulaukdavo dar iki tol, kol paskelbė apie planus Europos krepšinio čempionato kovas transliuoti didžiausiame Lietuvoje „FullHD“ rezoliucijos ekrane. Keliasdešimties kvadratinių metrų ploto ekrane aukštaūgiai krepšininkai atrodys dar įspūdingiau, todėl Lietuvos rinktinės su priešininkais nesupainios ir iš toliau rungtynes stebėsiantys žiūrovai.

„Fanų zona bus puiki vieta, kurioje krepšinio sirgaliai ne tik iš Vilniaus, bet ir visos Lietuvos galės patirti bendrystės jausmą ir pasijausti taip, tarsi atkaklias krepšinio rungtynes stebėtų gyvai arenoje su tūkstančiais kitų aistruolių“, – teigia L. Zareckas.

Šiemet prie renginio organizavimo prisidėjo ir naujas projekto rėmėjas „OlyBet“, aktyviai skiriantis paramą sportui ir drauge su aistruoliais nuolat gyvenantis svarbiausių sporto įvykių ritmu.
Susirinkusieji fanų zonoje galės išvysti ne tik visas Lietuvos krepšinio rinktinės rungtynes, bet ir kitas svarbiausias čempionato dvikovas. Taigi, žiūrovų lauks mažiausiai penkerios Lietuvos krepšininkų ir aštuonerios čempionato atkrintamųjų etapo rungtynės.

Organizatoriai taip pat praneša, kad atslūgus COVID-19 pandemijai, šiemet krepšinį po atviru dangumi stebėti norintiems sirgaliams nebebus taikomi jokie papildomi reikalavimai. „Patekimas į fanų zoną kaip ir visuomet bus nemokamas, todėl nebelikus apribojimų čia bus laukiami visi“, – priduria L. Zareckas.

Prie Baltojo tilto susirinkę fanai galės mėgautis ne tik geru krepšiniu, bet ir gardžiu maistu. Čia jų lauks gaivinančių gėrimų ir kokybiško maisto paviljonai. Norintieji paragauti skanių ir vietoje gamintų patiekalų ant grilio, tai galės padaryti apsilankę „OlyBet Sporto Baras ir Grilis“ maitinimo zonoje. Antrąja religija tituluojamos sporto šakos gerbėjus nustebins maloni staigmena – firminis Lietuvos krepšinio rinktinės kapitono Jono Valančiūno mėsainis.

Nuo 2014 m. veikianti fanų zona su svarbiausiomis futbolo ir krepšinio varžybų transliacijomis jau spėjo tapti Vilniaus miesto tradicija. Europos ir pasaulio futbolo bei krepšinio čempionatų finalai čia įprastai sutraukdavo daugiau nei 8 000 žiūrovų.

„Žiūrovų rekordą fanų zonoje pasiekėme būtent tada, kai žaidė Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė. Kartą Europos krepšinio čempionato rungtynes tarp Lietuvos ir Prancūzijos komandų gyvai stebėjo apie 15 tūkst. žmonių. Be to, Lietuvos rinktinės pasirodymas kontrolinių rungtynių cikle suteikia daug optimizmo, todėl tikimės, kad kartu sulauksime gerų rezultatų“, – sako į „OlyBet fanų zoną“ sirgalius atvykti kviečiantis L. Zareckas.

Pirmąją mūsų šalies vyrų krepšinio rinktinės dvikovą su Slovėnija fanų zonoje išvysti bus galima jau rugsėjo 1 d. „OlyBet fanų zona“ žiūrovams bus atveriama likus valandai iki kiekvienų rungtynių.
Susipažinkite su visu Lietuvos rinktinės rungtynių tvarkaraščiu:

Rugsėjo 1 d. 18.15 val.
Rungtynės tarp Slovėnijos ir Lietuvos

Rugsėjo 3 d. 18.45 val.
Rungtynės tarp Lietuvos ir Prancūzijos

Rugsėjo 4 d. 15.30 val.
Rungtynės tarp Lietuvos ir Vokietijos

Rugsėjo 6 d. 18.15 val.
Rungtynės tarp Vengrijos ir Lietuvos

Rugsėjo 7 d. 15.30 val.
Rungtynės tarp Lietuvos ir Bosnijos ir Hercegovinos

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją