Bendrovės „Neste Lietuva“ generalinis direktorius Markus Lindkvist teigia, jog naujoji degalinė Elektrėnuose padės užtikrinti sklandų tranzitą tarp didžiųjų šalies miestų.

„Ypač vasaros metu išaugant kelionių skaičiui, prie pagrindinių šalies kelių esančiose degalinėse nusitiesia eilės. Todėl atidarydami automatinę degalinę Elektrėnuose prie magistralės Kaunas–Vilnius, tikimės suteikti vairuotojams galimybę degalų užsipilti sklandžiau ir greičiau – kad žmonės, užuot gaišę laiką eilėse, mėgautųsi vasaros malonumais“, – sako jis.

„Neste“ degalinė – naujojo paslaugų komplekso Elektrėnuose dalis. Čia atsidarys ir kavinė, jau veikia nauji restoranai ir automobilių plovykla.

Anot Elektrėnų savivaldybės mero Kęstučio Vaitukaičio, auganti paslaugų įvairovė prisideda prie miesto klestėjimo ir augimo: „Elektrėnai – strategiškai svarbus Lietuvos miestas, todėl džiaugiamės, jog tokios investicijos ne tik pagerins susisiekimą tarp Vilniaus ir Kauno, bet ir padidins Elektrėnų konkurencingumą, suteiks galimybę gauti daugiau aukštesnės kokybės paslaugų vietiniams gyventojams.“

Tai – jau antroji tinklo degalinė, atidaryta 2022 m. Planuojama, kad iki metų pabaigos bus atidarytos dar kelios „Neste“ degalinės Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją