Vilnius nuolat ieško priemonių, padėsiančių sukurti ir užtikrinti geriausias sąlygas norintiems poilsiauti sostinėje. Štai, aktyvios Grigiškių bendruomenės prašymu pernai į šalia Afindevičių gatvės esančią ir itin populiarią Vokės upės maudyklą „Grindos“ darbininkai privežė smėlio ir jį išlygino, taip praplėsdami neoficialaus paplūdimio plotą“, – rašoma pranešime.

„Grindos“ darbuotojai naujajame Grigiškių paplūdimyje jau įrengė gelbėtojų pavėsinę, čia gelbėtojai viso maudymosi sezono metu (nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 15 d.) dirbs kasdien nuo 8.00 val. iki 20.00 val.

Taip pat teritorijoje pastatytos 2 persirengimo kabinos, sumontuoti 7 suolai su atlošais ir 7 suolai be atlošų. Šeimynų ar draugų būrelių patogumui, pastatyti 5 ilgi stalai su suolais. Artimiausiu metu teritorijoje bus įkurta ir grilio zona su 5 šašlykinėmis. Pati paplūdimio teritorija bus dar labiau išplėsta, papildomai bus atvežta apie 400 kub. m smėlio.

„Lauksime Jūsų atvykstant į Grigiškių paplūdimį, kur galėsite pasidžiaugti sutvarkyta teritorija, įrengtomis sporto ir iškylų zonomis“, – kviečia „Grindos“ atstovai.

Paplūdimio atidarymo šventė/šeimų piknikas planuojamas birželio 4 d.