Anot Ingridos Starovoitovos, „Kesko Senukai Lithuania“ pardavimo direktorės, baigti tris mėnesius trukusį prekybos centro atnaujinimą buvo siekta iki svarbiausių pavasario darbų sezono pradžios.

Renovacijos metu buvo atnaujintas namų technikos centras, „Paslaugų centras“, parduotuvėje teikiama ir „Pilna lentyna“ paslauga.

Prekybos centras Lukšio gatvėje buvo atidarytas 2004 m. ir tapo antraisiais „Senukais“ Vilniuje. Praėjusių metų pabaigoje Pilaitės rajone duris atvėrė ketvirtoji prekybos tinklo parduotuvė sostinėje, į kurią investuota 12,6 mln. eurų.

Šiuo metu „Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 89 parduotuvės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovei kartu su partneriais priklauso ir kompanija „Kesko Senukai Digital“, valdanti elektronines parduotuves „Senukai.lt“, „1A.lt“, „K-Senukai.lv“, „1A.lv“, „K-Rauta.ee“ ir „1A.ee“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)