Per kiek daugiau nei savaitę trukusį balsavimą paaiškėjo publikos numylėtiniai. Tai – atominės elektrinės rogių projektas „Du Nesportavę“, „Berniukai ledinukai“ ir tankistai Arūnas ir Martynas. Šios komandos nuo likusiųjų atsiskyrė nemaža balsų persvara.

Tačiau balsai dar ne viskas – juk svarbiausia idėja, ar ne? O smagių idėjų čia tikrai netrūko. Varžybose išvysime net dvi lietuviams skaudžiausios avarijos įkvėptas komandas, projektus, kurių atsiradimą nulėmė koncertina ar COVID pandemija, pirtį ant rogių ir kitus šaunius projektus.

Taigi, atsižvelgusi į balsavimo rezultatus, teisėjų komisija atrinko 33 komandas, kurios vasario 26 dieną Liepkalnyje bandys atlikti įspūdingus skrydžius. Prie jų prisijungs ir trys Red Bull draugų vežėčios – trys „Citybee“ miesto bitės, „Pildyk“ filmavimo aikštelė ir 2018 metais visus sužavėjusios „Popiežiaus“ komandos bendras projektas kartu su „Cupra“.

Susipažinkite:

1. Pasižadėtiniai
2. Bukas ir Bukesnis
3. Arūnas ir Martynas
4. Du nesportavę
5. Covid Busters
6. Treniruoti paršiukai
7. Berniukai ledinukai
8. Iškasenos
9. Dakar crash team
10. Ž999
11. Pirtininkai
12. Wild Tactics
13. Lydekai paliepus, man panorėjus
14. Concertina
15. Pagyvenę jaunuoliai
16. UUU-AAA SPEEDY MONKEYS
17. Ugniagesiai gelbėtojai
18. R2D2 – Du rieda, Du dunda
19. Draugai
20. Kubilėlis
21. Awesome Threesome
22. Neverstuck
23. Įslaptinta
24. Juoda Orchideja
25. Vanago Skrydis „Keleiviai“
26. Taco team
27. Greiti ir sveiki
28. Senjoras sugrįžta
29. Ledomeistrai
30. Anonimai
31. ŠEIMA
32. Peraugę kūdikiai
33. G-3

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją