Jaučiasi lyg gyventų Rusnėje

Bendorėlių rajono gyventojai išgyvena tikrai nepavydėtinas dienas. Mat viena pagrindinių gatvių, Bendorėlių 1-oji alėja, jau kuris laikas yra apsemta tokio kiekio vandens, kad jos neįmanoma ne pravažiuoti, nei pereiti. Neapsikentusi tokios situacijos, į Delfi redakciją kreipėsi Bendorėlių rajono gyventoja, kuri papasakojo, kaip Bendorėlių pagrindinė gatvė atrodo dabar.

„Bendorėlių 1-oji alėja – tai kelias, kuriuo rieda šimtai automobilių, šimtai žmonių ja keliauja pėsčiomis. Kelias jau kurį laiką užpiltas vandeniu, po lietaus ši bala padidėja, o laikantis minusinei temperatūrai neužšąla, kadangi vanduo ten visuomet tekantis. Gyventojai neviltyje, nes niekas nebežino, kur kreiptis ir ką daryti. Bijome, kad lietui ir toliau lyjant, sniegui tirpstant, tiesiog visi būsime įkalinti namuose, o kas čia dėsis visą žiemą ir pavasarį net baisu pagalvoti. Negalime nieko nedaryti“, – sako vietos gyventoja.

Ji priduria, kad šiomis dienomis, kai oras kiek atšilęs, Bendorėlių rajono gyventojai jaučiasi lyg gyventų Rusnėje – gatvė tapo nepraeinama, o ir su automobiliu ja važiuoti ryžtasi tikrai ne visi.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)