Bendrovė bus atsakinga už šaligatvių, kiemų, automobilių stovėjimo aikštelių, žaliųjų erdvių priežiūrą: žiemą bus valomas sniegas, šiltuoju metų laiku pjaunama žolė, rudenį – grėbiami ir išvežami lapai.

„Pradėti naujų teritorijų priežiūrą žiemos metu yra nemenkas iššūkis, tačiau esame tam pasiruošę: turime komandą, reikalingą techniką, susiplanavome teritorijų tvarkymo maršrutus ir apsibrėžėme darbo prioritetus. Komanda pasiruošusi keisdamasi dirbti visą parą, taip pat reaguoti į gyventojų užklausas“, – sako Diana Lubė, „Ecoservice“ teritorijų administravimo vadovė.

Teritorijų priežiūrai bendrovė pasitelks specialiai įsigytą naują techniką – mechanizuotas šluotas, elektrinius siurblius šiukšlėms rinkti, vakuuminę mašiną su drėkinimu šaligatvių valymui, šienavimo robotus, pūstuvus ir 7 „John Deere“ traktorius. Nemažą dalį technikos sudarys mažiau taršūs ir tyliai veikiantys akumuliatoriniai ar elektriniai mechanizmai.

Taip pat jau surinkta ir 50 darbuotojų komanda – ji atliks tiek mechanizuotus darbus, tiek tuos, kurių technika nudirbti negali dėl reljefo ar kitų miesto ypatumų.

D. Lubė pažymėjo, kad „Ecoservice“ rūpinsis ir Karoliniškių bei Lazdynų gatvių pakraščiais, o Vilniaus gatvių važiuojamąją dalį kaip ir iki šiol atsakingai prižiūrės UAB „Grinda“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją