Mugėje vilniečiams ir miesto svečiams savo šalių tradicijas pristatė 23 valstybių atstovai, dalyvavo ir Tarptautinės mokyklos, Tarptautinės moterų asociacijos narės. Iš viso lankytojų laukė daugiau kaip 30 stendų su įvairia produkcija iš viso pasaulio.

Mugėje vilniečiai rado rankų darbo dirbinių, suvenyrų, kepinių, klausėsi šventinės muzikos.

Kalėdų mugėje surinktos lėšos bus skirtos dešimčiai organizacijų, kurios padeda sunkumus patiriantiems žmonėms.

Pasak renginio prodiuserės Neringos Young, 19 kartą rengiamoje daug dėmesio skiriama žmonių saugumui.

„Organizuojant tokį renginį pandeminiu laikotarpiu, turėjome apgalvoti įvairiausius scenarijus, kurie leistų užtikrinti saugią aplinką. Šiemet visos mugės pramogos bus išskirstytos ir skirtingu metu vyks skirtingose erdvėse. Mugė užims ne tik rotušę, bet ir visą jos aikštę“, – teigė ji.

Renginio svečiai taip pat galės dalyvauti kasmetinėje loterijoje ir laimėti masažo kuponų, rankų darbo paveikslą ar interaktyvų krėslą su integruota garso sistema.

Pasibaigus mugei, šeštadienio vakarą ambasadoriai ar ambasadų atstovai kartu su miesto vadovais įžiebs miesto Vilniaus rotušės kalėdinę eglutę.

Delfi kviečia pasidairyti po kalėdinės mugės nuotraukų galeriją:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)