Būtų svarbi jungtis

Pradėkime nuo to, kodėl vilniečiams rūpi Mykolo Lietuvio gatvė. Pirmiausia, ši maždaug vieną kilometrą besidriekianti gatvė sujungia du rajonus – Bajorus ir Visorius. Minėtų rajonų gyventojai ne vienerius metus turi važinėti dulkėtu žvyrkeliu, kas, sutikime, nėra patogu.

Antra, Mykolo Lietuvio gatvė, įsiterpianti tarp Vakarinio aplinkkelio ir Molėtų plento, taptų savotiška jungtimi, kuri, jei būtų asfaltuota, „pasiimtų“ dalį eismo ir kiek atlaisvintų netoliese esančias gatves.

Tačiau ne viskas taip paprasta: nors Mykolo Lietuvio gatvėje darbai jau buvo pradėti, Visorių gyventojų bendruomenė teismui pateikė skundą: ne viskas šioje situacijoje gerai.

Vaizdas – nuviliantis

O dabar pasižvalgykime, kaip šiuo metu atrodo Mykolo Lietuvio gatvė. Iš Delfi darytų nuotraukų matyti, kad gatvės būklė – apverkitna: pilna duobių, telkšo balos, važiuojant tykšta purvai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)