„Rimi“ įsikūrė adresu Žvaigždikių g. 2, visai šalia pagrindinės rajono gatvės.

„Naujoje parduotuvėje Vilniaus miesto ir rajono gyventojams sukurtos 29 darbo vietos, į jos įrengimą investuota beveik milijonas eurų“, – sako „Rimi Lietuva“ plėtros vadovė Rosita Kucevičienė.

Parduotuvės durys lankytojams bus atviros kasdien nuo 8 iki 22 val. vakaro. Skubantys pirkėjai galės apsipirkti trijose savitarnos kasose, tačiau veiks ir keturios įprastos kasos. Čia taip pat įrengta nemokama automobilių stovėjimo aikštelė. Visiems norintiems suteikiama galimybė naudotis taros supirktuve parduotuvės viduje.

„Aplinkosaugos sprendimų naujoje parduotuvėje pritaikėme išties daug – tai naujos kartos šaldytuvai, kuriuose nenaudojame freono ir taip prisidedame prie CO2 taršos mažinimo, šaltų garų technologija, kuri padeda šviežią žuvį ir jūros gėrybes išlaikyti aukščiausios kokybės ir kiti sprendimai“, – teigia Rosita Kucevičienė.

„Balionų ir kitokių vienkartinių puošmenų parduotuvių atidarymo renginiuose jau seniai atsisakėme, norėdami kuo galime prisidėti, kad Lietuvos gamta būtų švaresnė, – sako Rosita Kucevičienė. – Tačiau pirkėjus visą atidarymo savaitę džiuginsime 20 proc. nuolaida „Rimi“ privačių ženklų produktams, norintys galės nemokamai įsigyti „Rimi“ lojalumo korteles, suteikiančias asmeninius pasiūlymus ir papildomas naudas.“

Parduotuvės kasose mobiliuoju telefonu skanuojant QR kodą galima pritaikyti mobiliojoje „Rimi“ programėlėje esančias nuolaidas. Taip pat – prie kasų galima įsigyti daugkartinius apsipirkimo krepšius iš perdirbtų medžiagų, popierines dėžes patogiam produktų transportavimui, o daržovių skyriuje – vis labiau įprastais tampančius daugkartinius tinklinius maišelius daržovėms ir vaisiams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją