„Šią savaitę atidarome jau trečią atnaujintą mūsų prekybos tinklo parduotuvę. Ši „IKI Express“ parduotuvė pritaikyta skubančiam ir užimtam miesto žmogui, todėl neabejoju, kad ji puikiai išpildys spalvingo Naujamiesčio bendruomenės poreikius“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

210 kv. m parduotuvėje įdiegtos ir apsipirkimo patirtį gerinančios technologinės naujovės. Pirkėjų patogumui, kad norimus produktus išsirinkti būtų greičiau ir paprasčiau, visas meniu yra rodomas vaizdo ekranuose.

Taip pat čia įrengtos 3 „IKI Bitutė“ savitarnos kasos, padedančios skubantiems pirkėjams apsipirkti patogiau ir atsiskaityti greičiau. Veikia ir viena ne savitarnos kasa. Lankytojams parduotuvė bus atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Prekybos tinklas „Iki“ itin daug dėmesio skiria plėtrai, inovacijoms bei atsinaujinimui. Per 2021 m. atidarytos 2 naujos parduotuvės. Dar net 15 parduotuvių renovuotos tiek didžiuosiuose miestuose, tiek ir šalies regionuose, o keturios iš jų – „IKI Express“ Klaipėdoje ir Vilniuje – atnaujintos pagal naują koncepciją. Investuojama ir į naujo administracijos biuro bei parduotuvės statybas sostinės Pilaitės rajone.

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 227 fizinės „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba per 5,9 tūkst. darbuotojų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)