„Delfi TV“ drauge su vienu žinomiausių kavinių tinklu „Caffeine“ atidarė Lietuvoje dar nematytą erdvę, kurioje svečiai turės galimybę ne tik mėgautis kava bei skanėstais, tačiau ir gyvai stebėti filmavimus, pamatyti televizijos ekrane dažnai matomus veidus iš arti.

„TV Coffee House“ yra įsikūręs Verslo centre „Vertas”, esančiame Gynėjų g. 16, Vilniuje, o jo interjeras, kartu su ir I. Vaiciukaitės piešiniu, sukuria itin jaukią atmosferą, kuri yra tinkama ir laisvalaikio pokalbiams ir darbui.

Apie savo išskirtinį kūrinį laidoje „Delfi Rytas“ pasakojusi menininkė sakė, kad nors šįkart jai teko gana neįprasta užduotis, tai nuteikė kūrybiškai.


„Esu iliustratorė ir tai yra šiek tiek kita kryptis nei tapyba ar grafika. Įprastai dirbu ne pagal meninius užsakymus ir turiu atskleisti tai, ką nori pasakyti prekinis ženklas. Tai – tarsi teksto atskleidimo priemonė.

Šiuo atveju reikėjo atskleisti tai, apie ką šis „TV Coffee House“ yra. Labai apsidžiaugiau išgirdusi, koks tai įdomus sumanymas. Buvo tiesiog kelios gairės, nuorodos, kaip šis piešinys turėtų atrodyti, koks traukos objektas tai bus. Kadangi gyvename vizualiame pasaulyje, visi nori publikuoti nuotraukas ir „Instagram“ ar „Facebook“, todėl reikėjo, kad fonas atrodytų gerai“, – pasakojo I. Vaiciukaitė.

Pasiteiravus, kaip vyksta kūrybinis procesas tapant ant sienų įvairiose erdvėse ir ant pastatų, menininkė sakė, kad iš pradžių jos kuriamas piešinys būna pavaizduojamas kaip skaitmeninė grafika, kuri vėliau nugula ant sienos kaip eskizas. Tuomet tikrasis darbas ir prasideda.

Indrė taip pat pasakojo, kad jai ypač patinka piešti gyvūnus bei augalų motyvus, kuriuos išvysite ir „TV Coffee House“ ant sienų.

Nauja „Caffeine“ kavinė jau dirba darbo dienomis nuo 7 val. ryto, o visi norintys drauge su „Delfi TV“ kurti stebuklus virtuvėje taip pat yra kviečiami kreiptis el. paštu rinkodara@delfi.lt ir siūlyti idėjas.

„TV Coffee House“ yra atvira vieta visiems – ir kavos mėgėjams, ir virtuvės šefams, ir tiesiog žmonėms, kurie nori jaukioje aplinkoje praleisti laiką.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)