Ši socialinė švaros akcija – „Švaros brolių“ dovana pietinei miesto daliai. Greitu metu šiame kvartale duris atvers ir nauja moderni tunelinė plovykla, todėl bendrovė jau dabar ėmėsi gražinti ne tik miesto gyventojų automobilius, bet ir juos supančią aplinką, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Švaros kultūra labai svarbi tiek mums, tiek, tikime, ir vilniečiams. Džiaugiamės galėdami savo kompetencijas bei resursus panaudoti ne tik kasdienėje verslo veikloje, bet ir nuolat žengdami socialiai atsakingus žingsnius už jos ribų. Per švaros prizmę sveikinamės su pietine Vilniaus dalimi bei jos žmonėmis, atkurdami tai, kas jiems priklauso – švarius namus“, – sako „Švaros brolių“ vykdomasis direktorius Ignas Pranskevičius.

Jo teigimu, pietinėje Vilniaus dalyje tokios plovyklos jau kurį laiką labai trūko. Tai - viena sparčiausiai augančių miesto dalių, joje atgyja istoriniai rajonai, o netoliese vystosi nauji gyvenamieji ir verslo kvartalai.

„Naują veidą netoliese įgauna Paupio ir Markučių rajonai, čia susikerta keliaujančiųjų tarp Senamiesčio, Rasų, itin sparčiai besiplečiančių Kalnėnų gyventojų ir Liepkalnio verslo bei pramonės kvartalų darbuotojų maršrutai“, – sako I. Pranskevičius.

Saugumas leidžia išsaugoti srautus

Pasak I. Pranskevičius, švaros kultūra nuolat auga ir Vilniaus gyventojams tampa vis aktualesnė, jie vis labiau rūpinasi savo namų, kiemo aplinka, palaipsniui keičiasi suvokimas ir apie automobilio higieną. Sveikų įpročių neužgniaužė ir pandemijos metu sumažėjęs žmonių judėjimas – pirmojo karantino metu vairuotojai vis dažniau ėmė rinktis saugų, kontakto su žmonėmis ir aplinka nereikalaujantį būdą plauti automobilius. Vien rudens pradžioje „Švaros brolių“ tunelinės plovyklos sulaukė daugiau nei milijono lankytojų.

Naujai atidaromame Rasų gatvės švaros tunelyje vairuotojų lauks aukščiausių technologijų pagrindu sukurta moderniausia įranga, čia veiks dvi įvažiavimo juostos, todėl automobilių srautai galės judėti dar laisviau. Plovykla veiks automatiškai judančio konvejerio principu, kai vienu metu skirtingais įrenginiais plaunama daug vienas po kito judančių automobilių. Priklausomai nuo pasirinktos programos, automobilis bus ne tik nuplautas, išdžiovintas, bet ir padengtas apsauginėmis medžiagomis, čia veiks nauja ratų blizginimo paslauga.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)