Šiemet į tinklo plėtrą „Circle K“ iš viso investuoja 12,2 mln. eurų, per metus atidarydamas 7 naujas bei iš esmės rekonstruotas degalines, rašoma parnešime spaudai.

„Prasidėjusi koronaviruso pandemija neišvengiamai reiškė tam tikrą stabtelėjimą visų mūsų gyvenime. Vis dėlto, mes investuojame ir įgyvendiname šiems metams turėtus plėtros planus, todėl metų pabaigoje „Circle K“ tinklo dydis jau priartės prie 100-o degalinių ribos. Plėtrą vertiname kaip pamatuotą ir atitinkančią susidariusią paklausą rinkoje. Ypač svarbu tai, kad plėtra 2020-aisiais mums leido sukurti 52 naujas darbo vietas, iš kurių net 40 – regionuose, kurie kur kas labiau nei didmiesčiai stokoja investicijų“, – sako „Circle K Lietuva“ vadovas Skirmantas Mačiukas.

Didelė degalinė duris atvers Vilniuje

Prieš Kalėdas Vilniuje prie Pietinio aplinkkelio bus atidaryta viena didžiausių „Circle K“ degalinių Lietuvoje. Naujosios „Circle K Tūkstantmetis“ degalinės plotas viršys 7,9 tūkst. kv. metrų, o parduotuvės plotas sieks 200 kv. metrų. Joje bus įrengta nauja automobilių plovykla, apie 20 parkavimo vietų, degalų kolonėlės lengviesiems automobiliams ir vilkikams, o degalinės viduje vienu metu galės susėsti daugiau kaip 20 žmonių.

Vien į šią degalinę tinklas investuos beveik 3,6 mln. eurų. Šiuo metu didesnės už šią „Circle K“ degalinės yra tik veikianti netoli Kryžkalnio šalia magistralės Vilnius-Kaunas-Klaipėda ir netoli Panevėžio, šalia „Via Baltica“ šiemet pastatyta degalinė „Circle K Aplinkkelis 2“.

Lapkričio pabaigoje duris atvers ir nauja nuosava „Circle K“ degalinė Biržuose, į kurią investuojama 1,1 mln. eurų. Jos bendras plotas sieks 5,5 tūkst. kv. metrų, parduotuvės plotas – 63 kv. metrus. Iki 10 parkavimo vietų turėsianti degalinė viduje galės susodinti 6 klientus. Degalinė kurą tieks lengviesiems automobiliams bei vilkikams.

Daugiau dėmesio franšizėms

Dvi iš keturių naujų degalinių veiks franšizės principu. Tokiu būdu į plėtrą judriose vietose besikoncentruojantis tinklas stiprina savo pozicijas regionuose ir mažesniuose miestuose, čia pasiūlydamas savo prekes bei paslaugas.

Lapkričio viduryje „Circle K“ pirmą kartą žengs į Kupiškį, kur tinklo degalinė bus atidaryta pagal franšizę. Tuo tarpu pačiame Kėdainių centre įsikūręs „Circle K“ tinklas gruodžio viduryje čia atidarys antrąją degalinę, šįkart pagal franšizę. Pastaroji bus orientuota į išvykstantį žmonių srautą bei sunkiasvorį transportą.

Abi degalinės turės po 10 parkavimo vietų bei degalų kolonėles lengviesiems automobiliams bei vilkikams. Jos siūlys vairuotojams įprastą „Circle K“ degalinių prekių ir paslaugų asortimentą.

„Dideliuose ir didesniuose miestuose, šalia tranzitinių transporto arterijų jau pasiekėme optimalų degalinių skaičių. Tačiau bendradarbiavimo principas leidžia mums sustiprinti pozicijas regionuose – čia matome daug erdvės plėtrai, stengiantis pasiekti tranzitu vykstančius, taip pat sunkiasvorių automobilių srautus. Todėl stengiamės aktyviai išnaudoti potencialias bendradarbiavimo galimybes“, – teigia „Circle K Lietuva“ vadovas.

Anot jo, tinklas pasiruošęs perduoti savo patirtį bei konsultuoti, suteikdamas galimybes mažosioms degalinėms šiuo nepaprastu metu išnaudoti daugiau sinergijų ir plėsti savo verslą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)