6 maršruto troleibusai, važiuodami iš Žemųjų Panerių iki Pramogų arenos stotelės, kursuos įprasta trasa, o toliau Kareivių ir Lizdeikos gatvėmis iki Antakalnio žiedo. Atgal troleibusai važiuos tokia pačia trasa. Važiuodami pakeista trasa troleibusai papildomai stos Verkių (link Antakalnio), Kareivių (link Antakalnio), Valakampių tilto, Oskaro Milašiaus, Lizdeikos ir Antakalnio žiedo viešojo transporto stotelėse. Pasikeitus maršruto trasai troleibusai laikinai nestos šiose stotelėse: Verkių (link Žirmūnų), Autobusų parkas, Žirmūnų seniūnija, Šaltinėlio ir Žirmūnų žiedas.

Keleiviai, vykstantys iš Žirmūnų žiedo, persėsti į 6 maršruto troleibusus galės iki Kareivių stotelės (Žirmūnų g.) atvykę 9, 12, 17, 20 ir 21 maršrutų troleibusais. Taip pat – pėsčiomis pasiekę Kareivių stotelę (Kareivių g.) Pramogų arenos kryptimi. Kareivių stotelėje (Kareivių g.) 6 maršruto troleibusai stos kaip įprastai.

Minėti laikini troleibusų maršrutų tvarkaraščiai jau skelbiami čia.

Nuo lapkričio 9 d. planuojami papildomi eismo organizavmo ir viešojo transporto pakeitimai, apie kuriuos dar bus skelbiama.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)