Nuo lapkričio 1 d. Trakų Vokės gyventojų patogumui, 51-ojo maršruto autobusai, visais reisais iš Žemųjų Panerių link Pagirių bei iš Pagirių link Žemųjų Panerių, užsuks į Trakų Vokės gyvenvietę.

Nuo lapkričio 1 d. iki 2021 m. kovo 31 d. 66-ojo maršruto autobusai neužsuks į stotelę Europos parkas ir iš Juozapiškių važiuos tiesiai į Skirgiškes. Pasikeitus 66 autobusų maršruto tvarkaraščiui, atitinkamai keičiami ir kitų, link Balsių gyvenvietės kursuojančių autobusų maršrutų tvarkaraščiai – 35-ojo, 36-ojo, 65-ojo ir 76-ojo .

Su viešojo transporto tvarkaraščių pasikeitimais, kurie įsigalios nuo lapkričio 1 d., keleiviai kviečiami susipažinti interneto tinklalapyje nuo spalio 29 d.

Primename būtinąsias saugumo priemones viešajame transporte, stotelėse. Keleiviams privaloma dėvėti apsaugines veido kaukes, išskyrus vaikus iki 6 metų. Būtina laikytis ne mažesnio nei 1 metro atstumo, autobusuose ir troleibusuose užimti sėdimas vietas. Kiekvienoje transporto priemonėje, įlipant ir išlipant, būtina dezinfekuoti rankas – visuose autobusuose ir troleibusuose įrengti atnaujinti dezinfekcinio skysčio dozatoriai, tęsiama ir kruopšti viešojo transporto dezinfekcija, valymas.

Informacija apie viešojo transporto darbą ir pakeitimus pateikiama interneto tinklalapyje, socialiniame tinklalapyje, mobiliaisiais telefonais (m.stops.lt) bei darbo valandomis teikiama telefonu (8 5) 210 7050.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją