„Nors paplūdimio tenisas Lietuvoje pradėjo populiarėti dar visai neseniai, norime vilniečius paskatinti susipažinti su šiuo užsiėmimu bei jį praktiktuoti drauge su šeima ar draugais. Tai ne tik sportas, bet ir puikus laisvalaikio praleidimo būdas, kuris tuo pačiu tikrai padės ir sustiprinti draugystę. Rudenį, kai dažniau daugelį pradeda „pulti“ niūrios mintys, aktyvi fizinė veikla ar bet koks kitas džiugus užsiėmimas tikrai gali padėti praskaidrinti dienas. Tikimės, kad šįkart paplūdimio tenisas sulauks didžiulio susidomėjimo bei padės suburti šaunią bendruomenę“, – viliasi „Sveiko miesto“ komunikacijos vadovė Karolina Dilytė.

„Šeimų ir draugų sekmadieniai Paplūdimio teniso mokykloje“ startuoja nuo spalio 18 d. ir vyks iki pat lapkričio 22 d., rašoma pranešime žiniasklaidai.

Pamokų metu sostinės gyventojai galės pasimokyti, kaip laikyti raketę, kaip stovėti ir judėti aikštelėje. Sužinos, kas yra „atakuojanys“, „triuškinantys“ (smash) kamuoliai, kaip atlikti padavimą, koks turi būti priėmimas ir gynyba.

Atviri užsiėmimai sekmadieniais vyks nuo 13.30 val. iki 16.30 val. „Smėlio arenoje“ (Justiniškių g. 12 ).

Į pamokas būtina išankstinė registracija el . paštu: papludimiotenisomokykla@gmail.com.

Būsimi treniruočių dalyviai su savimi turėtų pasiimti judesių nevaržančią aprangą, geriausiai tinka šortai ir sportiniai marškinėliai. Taip pat nepamiršti reikėtų ir vandens.

Dėl saugumo užtikrinimo, bus skirstomi dalyvių srautai. Kiekvienai šeimai ar draugų grupei, asmeniui bus galima nemokamose pamokose dalyvauti vieną kartą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)