„Ar jau visai išprotėjo? Dar net Vėlinės nepaminėtos, o jau Kalėdoms ruošiamės?“, – nuostabos neslėpė vilnietė Agnė.

Nuotraukos netrukus ėmė plisti ir socialiniuose tinkluose. Vieni juokavo, kad po tokių metų tikrai reikia paankstinti Kalėdas, kiti neslėpė pasipiktinimo ir sarkastiškai juokavo, kad, galbūt, eglę statyti reikėjo jau rugsėjį.

Feisbuke neilgai trukus ėmė plisti ir spėlionės, kad tai – tiesiog kokio nors filmuojamo filmo ar reklamos instaliacijos.

Pastarieji buvo teisūs. Kaip rašoma savivaldybės atsakyme, šiomis dienomis Rotušės aikštėje bus filmuojamas reklaminis vaizdo klipas.

„Vilniaus miesto savivaldybė leido uždarajai akcinei bendrovei nuo spalio 14 d. 18 val. iki spalio 15 d. 20 val. filmuoti kalėdinį reklaminį vaizdo klipą Rotušės aikštėje. Šiuo metu uždaroji akcinė bendrovė pradėjo paruošiamuosius dekoracijų įrengimo darbus. Filmavimo metu trumpam (iki 5 min.) bus draudžiamas transporto priemonių eismas šalia filmavimo vietos“, – rašoma atsakyme.

Įprastai Kalėdų eglės sostinėje įžiebiamos būna paskutinėmis lapkričio arba pirmomis gruodžio dienomis. Pernai pagrindinė miesto eglė įžiebta ir Kalėdų miestelis ėmė veikti lapkričio 28-ąją, o prie Rotušės – 30-ą dieną.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (257)