Į šį modulinį darželį priimti 105 vaikai. 2-3 metų trijose amžiaus grupėse ugdomi 45 vaikai, 3-4 metų dvejose amžiaus grupėse – 40 vaikų, 4-5 metų amžiaus grupėje – 20 vaikų. Naujajame darželyje įdarbinti visi reikiami pedagogai (ikimokyklinio, meninio, kūno kultūros), auklėtojų padėjėjos ir švietimo pagalbos vaikui specialistai (psichologas, logopedas, spec. pedagogas, rašoma savivaldybės pranešime.

„Modulinių priestatų statyba yra viena iš kompleksinių priemonių plečiant ikimokyklinio ugdymo įstaigų tinklą ir kuriant naujas vietas mažiesiems vilniečiams“, – sako Mero pavaduotoja Edita Tamošiūnaitė.

Taip pat savivaldybė vykdo ir kitas kompleksines priemones – naujų darželių statybą, patalpų nuomą darželių veiklai. Suplanuoti nauji darželiai Pilaitėje, Pašilaičiuose, Bajorų g. 10. Išsinuomotos patalpos Perkūnkiemyje, Pilaitėje, Pašilaičiuose. Planuojamos nuomos procedūros skelbiamų derybų būdu ir Verkiuose, vienoje iš didžiausią darželių stygių jaučiančioje seniūnijoje, bei papildomai Pilaitėje ir Pašilaičiuose.

Modulinių darželių autoriai-architektai Sigito Kuncevičiaus projektavimo firma.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)