Aštuoniuose „Grigalaukio dominijos“ daugiabučiuose šiuo metu jau parduoti 399 butai – tai sudaro 90 proc. visų projekto butų. Ketvirtuoju etapu, į kurį „Omberg“ investavo 8 mln. eurų, buvo pastatyti du penkiaaukščiai daugiabučiai su 150 A+ energinės klasės butų. Taip pat įrengtos penkios bendros laisvalaikio erdvės, skirtos įvairaus amžiaus gyventojams, rašoma pranešime žiniaskllaidai.

„Grigalaukio dominija“ pernai buvo vienas geriausiai parduodamų projektų Vilniuje, rodo NT duomenų įmonės „Remintel“ ir „Omberg“ duomenys.

Siekdama pasveikinti būsimus ir esamus „Grigalaukio dominijos“ gyventojus bei prisidėti prie bendruomenės kūrimo, projekto pabaigos proga „Omberg“ ketvirtadienį organizavo bendruomenės šventę. Joje gyventojai buvo kviečiami geriau pažinti savo kaimynus ir pasivaišinti TV laidų vedėjo ir keliautojo Vytaro Radzevičiaus kartu su „Plovo meistrais“ paruošta vakariene.

„Pastaruosius ketverius metus į šį projektą dėjome dideles pastangas tam, kad „Grigalaukio dominija“ gyventojams reikštų daugiau nei vien jų namus. Siekėme sukurti tokią aplinką, kuri ragintų gyventojus burtis ir bendrauti. Šiandien pagrindinių „Grigalaukio dominijos“ kūrėjų vaidmenį simboliškai perduodame jos gyventojams. Tikimės, kad gyventojai čia pasijus tikrais šeimininkais, rūpinsis vieni kitais ir pačia „Grigalaukio dominija“, – projekto pabaigtuvių šventėje ketvirtadienį kalbėjo Dalia Andrulionienė, „Omberg“ vykdomoji direktorė.

Projektas užbaigtas anksčiau nei planuota

Nors buvo planuota „Grigalaukio dominijos“ statybų 85 proc. baigtumą, kuris leidžia su pirkėjais pasirašyti notarines sutartis, pasiekti šių metų ketvirtąjį ketvirtį, „Omberg“ nusprendė paspartinti projekto užbaigimą. Toks sprendimas buvo priimtas pastebėjus, kad dalis butus rezervavusių pirkėjų nerimavo, ar NT vystytojai nepradės „įšaldyti“ projektų. Dėl to su rangovais buvo susitarta darbus užbaigti trimis mėnesiais anksčiau ir taip išsklaidyti klientų nerimą.

„Grigalaukio dominija“ yra įsikūrusi Budiniškių g. Pašilaičiuose šalia 5 ha dydžio parko. Aplinkui yra gerai išvystyta viešojo transporto infrastruktūra. Taip pat netoliese yra Vakarinis aplinkkelis, kuris užtikrina patogų susisiekimą su kitais miesto rajonais, oro uostu, magistralėmis, vedančiomis į Kauną ir Panevėžį.

„Grigalaukio dominijos“ projekte daug dėmesio skirta bendroms erdvėms. Gyvenvietės viduje yra sporto aikštelės, stalo tenisas, erdvės skaitymui, žaidimų aikštelės mažesniems ir didesniems vaikams, batutai, ugniakurai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)