„Turėdami 226 parduotuvių tinklą Lietuvoje, siekiame visada būti arčiau savo pirkėjų. Mums taip pat svarbu atliepti augančius jų lūkesčius. Rekonstruodami parduotuves daugiausia dėmesio skyrėme moderniems technologiniams sprendimams ir ne tik atnaujinome parduotuvių erdves, bet ir įrengėme savitarnos kasas. Taip pat išplėtėme šviežių prekių asortimentą, kad klientai turėtų kuo didesnį pasirinkimą šioje kategorijoje“, – sako Lina Muižienė, „Iki“ vykdomoji direktorė, kuruojanti tinklo veiklą.

Parduotuvės atnaujintos vadovaujantis šiuolaikiška „Iki“ statybos standarto koncepcija, apimančia prekybos vietų išvaizdą, išplanavimą, prekių išdėstymą ir pateikimą, naudojamą įrangą ir viską, kas pagerina pirkėjų patirtį apsiperkant.

Žemynos g. esančioje „Iki“ įrengtos dvi naujos savitarnos kasos, o bendras parduotuvės plotas padidėjo iki 706 kv. m. Šioje parduotuvėje atsirado sveriamos mėsos skyrius, taip pat išplėsti plotai ir asortimentas šviežios duonos gaminių, konditerijos, kulinarijos, vaisių ir daržovių skyriuose. Klientai nuo šiol gali rinktis ir iš didesnio šaldytų produktų asortimento.

Prie Žaliojo tilto esančioje „Iki Express“ atsirado keturios savitarnos kasos. Skubantys miestiečiai dar greičiau galės nusipirkti pamėgtų šviežių bandelių ar kavos. Parduotuvėje nuo šiol taip pat patogiau išdėstytos prekės bakalėjos, kulinarijos, konditerijos skyriuose.

Siekiant užtikrinti darbuotojų ir pirkėjų saugumą, visose „Iki“ ir „Iki Express“ parduotuvėse įgyvendinamos kompleksinės prevencinės priemonės. Pirkėjams įrengti dozatoriai su dezinfekciniu skysčiu, taip pat rekomenduojama apsiperkant mūvėti vienkartines pirštines.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)