Specialiai renginiui sukurtas 10,5 kilometro maršrutas nusidrieks per vaizdingumu garsėjantį Vilniaus Aukštagirio geomorfologinį draustinį. Renginio organizatorės ir mobiliosios vaikščiojimo programėlės „#walk15“ kūrėjos Vlados Musvydaitės teigimu, savo grožiu maršrutas nustebins net ir sostinėje gimusius bei užaugusius vilniečius.

Pagrindinis renginio išskirtinumas – galimybė pirkti už renginio metu nueitus žingsnius. Parsisiuntę mobiliąją vaikščiojimo programėlę „#walk15“ dalyviai galės ne tik matyti detalų renginio maršrutą bei skaičiuoti, kiek žingsnių jau nuėjo, bet ir naudotis išskirtiniu žingsnių piniginės funkcionalumu.

„Renginyje šiemet dalyvių lauks rekordiniai kiekiai mūsų partnerių paruoštų prizų. Unikaliame „IKI“ žingsnių turguje programėlėje sukauptus žingsnius dalyviai galės iškeisti net į 13 rūšių populiariausių šviežių vaisių ir daržovių. Iš viso jų renginio metu bus parduota net 20 000! Taip pat žingsnių piniginėje lauks ir kiti puikūs bei naudingi produktai tiek vaikams, tiek suaugusiesiems, tiek augintiniams“, – sako V. Musvydaitė.

Beveik 11 kilometrų arba 15 000 žingsnių, trasoje išsidėstys ir daugiau visų amžių dalyviams skirtų pramoginių bei sveikatinimo įdomybių. Nuėjus 5000 žingsnių ėjikų lauks „Activus“ aktyvios šeimos zona, kurioje – vaikams ir jų tėvams sukurtos linksmos pramogos, aktyvacijos ir konkursas, kurio pagrindinis prizas bus skrydis oro balionu dviem.

Nužingsniavus dar 5000 žingsnių dalyviai pasieks „Gintarinės vaistinės“ 10 000 žingsnių sveikatingumo zoną, kurioje ėjikams svarbiomis temomis galės pasikonsultuoti su profesionaliais sporto gydytojais, atlikti įvairius pratimus, pasikalbėti su vaistininke, dalyvauti trumpose burnos priežiūros specialistų paskaitose, išbandyti įvairius, kiekvienam naudingus sveikatingumo produktus.

Organizatorių teigimu, renginys pritaikytas visų amžiaus grupių žmonėms bei yra ypač draugiškas gyvūnams. Per penkerius renginio istorijos metus varžybose ėjo ne tik tūkstančiai šunų, bet ir katės, triušiai, šeškai ir kiti namų augintiniai.

Varžybų startas liepos 11d., 10 val. ryto, Saulėtekio al. 26, VU futbolo stadionas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (62)