UAB „Grinda“ specialistams įrengus inžinerinės infrastruktūros pagrindus, poilsiavietėse pastatyti atskiri tualetai vyrams ir moterims. Po vieną vietą pritaikyta neįgaliesiems. Asmeninei higienai užtikrinti sumontuotos praustuvės rankoms plauti. Siekiant palaikyti švarą, viešieji tualetai kasdien bus tvarkomi ir dezinfekuojami, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Įrengta viešųjų tualetų infrastruktūra ne tik didina miesto viešųjų erdvių patrauklumą, bet ir padeda palaikyti tvarką paplūdimiuose. Vasarą prie Žaliųjų ežerų ir į Žirmūnų paplūdimį atvyksta daugybė žmonių, todėl labai svarbu jiems sudaryti patogias sąlygas leisti laisvalaikį gamtoje“, – sako Vilniaus miesto savivaldybės Miesto tvarkymo ir aplinkos apsaugos skyriaus vedėjas Gintautas Runovičius.

Gerinti viešąsias paslaugas planuojama ir kituose miesto paplūdimiuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)