Artėjant vienai iš svarbiausių metų švenčių – Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, kaip ir praėjusiais metais, bus keliama didžiausia Lietuvos trispalvė ant Vilniaus televizijos bokšto.

Akcijos globėjas premjeras Saulius Skvernelis ragina Lietuvos žmones išreikšti pasididžiavimą savo valstybe iškeliant vėliavas ir aktyviai įsitraukti į visą savaitę vyksiančius šventinius renginius.

„Darniai ir nevaržomai plevėsuojančios vėliavos atspindi mus kaip stiprią ir vieningą tautą, leidžia didžiuotis, kad esame šios valstybės piliečiai. Savo namuose iškeldami trispalvę atiduodame pagarbą mūsų šalies istorijai, jos pamatus kūrusiems ir dėl jų kovojusiems tautiečiams, tikėdami mūsų ir mūsų vaikų ateitimi. Tegul plazdanti vėliava išreiškia nuoširdžią padėką visiems kovojusiems už laisvę“, – sakė premjeras S. Skvernelis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)