Užklupus tokiems karščiams, kaip pastarąsias keletą dienų, ledai yra geriausia atgaiva. Ta proga Vilniaus gyventojams ir jo svečiams buvo nemokamai išdalinta net 20 000 porcijų ledų ir 6000 mineralinio vandens „Hermis“ buteliukai.

„Esant rekordiniams karščiams sostinėje, nusprendėme portalo skaitytojus atgaivinti milžinišku kiekiu ledų ir gaivinančio vandens buteliukais. Tokiu oru sočius dienos pietus geriau iškeisti į skanių ledų porciją“, – dar pieš prasidedant akcijai sakė DELFI komercijos vadovas Jonas Gilys.

Apie akciją buvo paskelbta tik likus valandai iki jos, tačiau dar prieš atvažiuojant NORFOS sunkvežimiui, žmonės jau būriavosi laukdami atgaivos. Ledais pavaišinti buvo ne tik tyčia atėję į Vinco Kudirkos aikštę, bet ir praeiviai.

Žmonės buvo maloniai nustebinti tokios akcijos. „Labai smagu, kad tokia akcija vyksta, galėtų būti ir dažniau“, – šyptelėjo ponia Eleonora, laukdama savo porcijos ledų.

„Linkime vilniečiams ir miesto svečiams gražios ir šiltos vasaros, norime juos pavaišinti mūsų gamybos „Piemenėlio“ ledais, kurie pagaminti iš natūralaus pieno. Prie šios akcijos prisidėjo ir „Hermis“, dovanodamas daugiau nei 6000 vandens buteliukų“, – teigė „Norfos“ savininkas Dainius Dundulis.

Atsigaivinti spėjo ir vaikai, ir suaugę. Kviečiame pamatyti daugiau „Ledynmečio“ akimirkų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)