Jau šį penktadienį, birželio 14 dieną, 12 valandą V. Kudirkos aikštėje, Gedimino pr. 9 užslinks trumpas „Ledynmetis“. DELFI kartu su NORFA nemokamai išdalins daugiau nei 20 000 porcijų ledų bei 6000 vandens buteliukų miestiečiams ir sostinės svečiams.

„Esant rekordiniams karščiams sostinėje, nusprendėme portalo skaitytojus atgaivinti milžinišku kiekiu ledų ir gaivinančio vandens buteliukais. Tokiu oru sočius dienos pietus geriau iškeisti į skanių ledų porciją“, – sako DELFI komercijos vadovas Jonas Gilys.

Norintiems atsigaivinti, vidurdienį V. Kudirkos aikštėje tereikės prieiti prie NORFA sunkvežimio.

„Linkime vilniečiams ir miesto svečiams gražios ir šiltos vasaros, norime juos pavaišinti mūsų gamybos „Piemenėlio“ ledais, kurie pagaminti iš natūralaus pieno. Prie šios akcijos prisidėjo ir „Hermis“, dovanodamas daugiau nei 6000 vandens buteliukų“, – teigia „Norfos“ savininkas Dainius Dundulis.

Natūralu, kad esant tokiam karščiui „Ledynmetis“ Vilniaus centre ilgai neišsilaikys – tik kol bus išdalinti ledai ir vanduo, tad pajausti vėsą burnoje pavyks tik patiems greičiausiems.

Ledus ir vandenį dovanoja – NORFA.
Vilniečius gaivina – DELFI.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)