„Vilniaus „Akropolyje“ iki šiol veikė du pašto skyriai: 36 kv. m prieš MAXIMA parduotuvę ir 30 kv. m prieš „Deichmann“ parduotuvę, tačiau nenutrūkstantis lankytojų srautas ir įvairesnių pašto paslaugų poreikis pasufleravo sprendimą įrengti daug erdvesnį ir šiuolaikiškesnį pašto skyrių. Turbūt didžiausia naujovė, kad atvykus į šį prekybos centrą apsipirkti, netrukus bus galima atsiimti savo siuntas – tai aktualu aplinkinių mikrorajonų gyventojams ir Šeškinėje įsikūrusioms įmonėms, kurių siuntas planuojame nukreipti į šį pašto skyrių“, – sako Lietuvos pašto Tinklo vadovas Jonas Sadauskas.

Pašto skyrius Vilniaus „Akropolyje“

Didesnės nei 92 kv. m pašto patalpos įrengtos atsižvelgiant į besikeičiančius klientų poreikius gauti bei išsiųsti siuntas patogiai ir greitai: siuntų išdavimo stelažai įrengti prie aptarnaujančio darbuotojo, kad surasti ir įteikti siuntą būtų galima greičiau, mažinant eiles ir taupant klientų laiką veikia 4 klientų aptarnavimo langeliai, įrengti savitarnos stendai siuntų pakavimui ir speciali vieta be eilės palikti e-savitarnos sistemoje užregistruotas siuntas. Atsiradus daugiau vietos, praplėstas ir pakavimo prekių bei lietuviškų suvenyrų asortimentas. Paštas dirbs 7 dienas per savaitę nuo 10 iki 22 val.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)