„Šiuos metus sutinkame su naujove - dar patogesniu būdu naudotis paslauga. Turint aktyvuotą ilgalaikę narystę, pasiimti dviratį galite tiesiog palietę kortele dviračio stovelį“, - pranešime spaudai cituojama „JCDecaux Lietuva“ vadovė Žaneta Fomova.

Norint naudotis dviračiu reikia susikurti paskyrą svetainėje www.cyclocity.lt, išsirinkti ir apmokėti tinkamiausią narystę ir vieną kartą priregistruoti savo „Cyclocity“ arba Vilniečio kortelę terminale. Kiekvienos kelionės pirmasis pusvalandis yra nemokamas, o sezoninė narystė kainuoja 19,99 eurus.

Įmonės duomenimis, sostinės gyventojai „Aviva“ dviračiais numynė daugiau kaip 1,5 milijono kilometrų. Tuo metu kiekvienas dviratis Vilniuje nuriedėjo po daugiau nei 5 tūkstančius kilometrų.

Kaip ir pernai, šiemet sostinės gatvėse bus 300 „Aviva“ dviračių, kuriais galima kursuoti tarp 37-ių dviračių nuomos punktų. Laikinai neveiks 2 nuomos punktai: Nr. 5 „Filharmonijos“ ir Nr. 24 „Forum palace“ - dėl aplink vykdomų statybos darbų. Tikimasi, kad artimiausiomis savaitėmis jais jau bus galima naudotis.

Pažymima, kad dviračiai Vilniaus gatvėmis riedės nuo balandžio 1 iki vėlyvo spalio.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)