Ekstremalus sportas domino jau seniai

DJ Mamania jau vaikystėje išmoko puikiai manevruoti riedlente, todėl čiuožimas snieglente jam – vienas malonumas. Pašnekovas pasakoja, kad jo pomėgis tęsiasi jau daugiau nei 20 metų, o prieš keliolika metų jis netgi pats bandė pasigaminti snieglentę.

„Ten nelabai sėkmingai išėjo, bet bent jau to čiuožimo šiek tiek ragavom, ir buvo labai didelis noras būtent stotis ant snieglentės“, – tikina didžėjus.

Anot jo, snieglenčių sportas buvo nuolat transliuojamas per televiziją, o kai Lietuvoje atsirado galimybė jų įsigyti, ekstremalus pomėgis tapo realus ir įgyvendinamas.

„Jei dabar yra daug galimybių ir didelis pasirinkimas, tada galbūt to nebuvo, ir imdavom tik tai, kas buvo pigiau, ir kiek įmanoma kišenė leisdavo. Ir atsirado tokia puiki alternatyva žiemą čiuožti kartu su draugais ir kartais netgi viena snieglente dalintis keturiems“, – pasakoja DJ Mamania.

Svarbiausia įveikti baimę

Pašnekovas tikina, kad smagiausias dalykas čiuožinėjant yra stebėti kartu čiuožiančių žmonių reakcijas. Anot jo, tos emocijos, skrodžiant per purų sniegą, yra neįkainojamos.

„Nors aš čiuožiu paprastai, labai nešokinėju per tramplinus ar panašiai, bet labai smagu matyti šalia esančius žmones, kurie yra pirmą kartą, ir kaip jie tai patyrę. Ir man, kaip didžėjui, didžėjaujant vakarėlyje ir matant žmonių reakcijas į muziką, man smagu kalnuose matyti žmonių reakciją į tai, kad jie yra pirmą kartą kalnuose. Kai jie pirmą kartą čiuožia trasa, kai jie pirmą kartą iščiuožia į bekelę ir bando tą purų sniegą, ir tas emocijas labai smagu gaudyti ir matyti man, kaip didžėjui, kaip būtent dirbančiam su muzikinėmis emocijom, smagu matyti jas šiek tiek kitokias kalnuose“, – įspūdžiais dalijasi didžėjus.

Pašnekovas pataria naudotis Lietuvoje esančiomis slidinėjimo trasomis ir išbandyti populiarų žiemos sportą. Pasak jo, svarbiausia nebijoti, noriai mokytis, prašyti pagalbos instruktorių, kurie padės pirmą kartą ant slidžių ar snieglentės užlipusiems pramogautojams pagauti vėją plaukuose! Unikali galimybė tai padaryti kartu su geriausiais atlikėjais ir jų muzika žiemos pramogų ir muzikos festivalyje „Pūga“ vasario 9 dieną Vilniuje, Liepkalnyje!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)