„X“ formato parduotuvėje pirkėjai galės rinktis iš daugiau nei 3000 prekių asortimento. Beveik 80 procentų šviežio maisto prekių asortimento sudaro lietuviška produkcija. Į parduotuvės įrengimą prekybos tinklas „Maxima“ investavo daugiau negu 220 tūkst. eurų ir sukūrė 10 naujų darbo vietų, rašoma pranešime žiniasklaidai.

„Plečiant „Maximos“ parduotuvių tinklą, visų pirma, galvojame apie vartotoją – jo apsipirkimo įpročius ir poreikius. Vilniaus Šeškinės poliklinikos kaimynystėje duris atvėrusi parduotuvė pritaikyta greitam ir kokybiškam apsipirkimui – čia sumontuoti siauresni stelažai, leidžia sąlyginai nedidelėje erdvėje pirkėjui pateikti gausų įvairių prekių asortimentą. Tikiu, kad naujoji nedidelė ir patogi parduotuvė padės vietos gyventojams sutaupyti brangaus laiko“, – pasakoja „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Siekiant užtikrinti greitą lankytojų apsipirkimą parduotuvėje įrengtos 1 paprasta ir 2 savitarnos kasos, kuriose galima atsiskaityti banko kortelėmis ir grynaisiais pinigais.

Bendras parduotuvės plotas sudaro 191 kv. m., o prekybos plotas – 136 kv. metrus. Šeškinėje duris atvėrusi parduotuvė yra jau 246-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė Lietuvoje.

Nauja „Maxima“ Šeškinėje
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)