„Festivalio idėja yra sukurti labai gerą ir naują renginį. Tai yra žiemos festivalį, kuris pirmą kartą vyks Lietuvoje. Tokio koncepto kol kas nėra. Pati idėja yra, kad renginys būtų įdomus. Norime, kad visi turėtų, ką veikti, tiek slidinėjantiems, tiek norintiems pažiūrėti į profesionalus, tiek pasiklausyti muzikos“, - kalbėjo DELFI rinkodaros vadovas Irmantas Matilionis.

„Renginys yra skirtas visiškai visiems“, - pabrėžė Irmantas Matilionis.

„Aš tik dar noriu pabrėžti, kad ši idėja, kurią sugalvojo DELFI komanda, yra unikali ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. <...> Kad toks festivalis būtų vykęs Lietuvoje aš net negaliu atsiminti, kad būtų vykęs, kuris sujungia ekstremalų sportą, muziką ir pramogas į vieną vietą“, - sakė Jonas Nainys.

„Galima pasakyti, kad Jovani gross Jazzu gabalą, nes jį kartu išleidome. Iš tikrųjų, tai bus toks festivalis, kokio dar nebuvo“, - laidoje sakė J. Nainys.

Išsamiau - „DELFI diena“ pokalbis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)