Festivalis „Pūga“ bus skirtas tiek norintiems aktyviai leisti laiką šeštadienio dieną, nes veiks visos slidinėjimo trasos, vyks vaikų slidinėjimo varžybos, profesionalių slidininkų ir snieglentininkų pasirodymai, ledo skulptūrų parkas, tiek norintiems pašėlti su žinomiausiais lietuvių muzikos atlikėjais bei didžėjais vakare.

Kartu šventę organizuojantis prodiuseris Laurynas Šeškus pabrėžia, kad šiame festivalyje itin laukiami ir iki šiol slidinėjimo centrus aplenkdavę žmonės – jiems žada daugybę kitokių pramogų.

Parengti įspūdingą muzikinę programą, kurioje – ne vieno Lietuvoje žinomo atlikėjo pavardė, patikėta L. Šeškaus komandai. Anot prodiuserio, renginyje ypač laukiami tie žmonės, kurie savęs nevadina žiemos pramogų entuziastais.

„Tai – unikali proga savaitgalį, neišvažiavus iš miesto, atvykti į kalnus. Ypatingai kviečiame tuos žmones, kurie nebūtinai slidinėja, nėra ekstremalai, galbūt net nėra buvę Liepkalnyje – atvykite tiesiog papramogauti, paklausyti muzikos ir sudalyvauti žiemos muzikos festivalyje, pajausti smagią kalnų ir žiemos nuotaiką“, – ragina L. Šeškus ir išduoda atlikėjus, kuriuos išvysime žiemos festivalyje: savo pasirodymus drauge su kitomis Lietuvos muzikos žvaigždėmis surengs Saulius Prūsaitis, Lilas ir Innomine, Vidas Bareikis, „Vilniaus Energija“, Leonas Somovas ir kiti.

Pūga

„Naujienų portalas DELFI jau kelerius metus siūlo vis įdomesnių, išskirtinių renginių ir projektų – pavyzdžiui, „Geriausia ever pamokų diena“, „Giminių festivalis“, „Misija Laplandija“, – kurie jau tampa tradiciniais. Pastebėjome, kad visa Lietuva koncentruojasi į pramogas vasaros metu, nors vasaros turime tik tris mėnesius, per kuriuos įvyksta gal 20 festivalių, o gražias ir snieguotas žiemas pamirštame“, – pažymi J. Gilys.

Tam pritaria ir Liepkalnio vasaros ir žiemos pramogų parko vadovas Artūras Bielskus, sakydamas, kad tai bus tikrai išskirtinė diena Liepkalniui ir visam Vilniui: „Atvykusieji galės mėgautis gyva muzika, plačiu maisto pasirinkimu. Visas kalnas taps didelės šventės teritorija slidinėjantiems ar tiesiog mylintiems žiemą. Renginio metu vyks „Liepkalnio slidinėjimo mokyklos“ organizuojamos vaikų slidinėjimo varžybos, kuriose galės dalyvauti 100 iš anksto užsiregistravusių vaikų, bei išskirtinė ekstremalaus slidinėjimo profesionalų parodomoji programa snowpark`e, kurios metu žiūrovai galės stebėti neeilinius snieglentininkų ir slidininkų triukus.“

Bilietus į vasario 9-ąją vyksiantį festivalį „Pūga“ galima įsigyti nuo sausio 8 d. „Tiketoje“.

Registruotis į vaikų slidinėjimo varžybas galima el. p. mokykla@liepkalnis.lt nuo sausio 14 d., vietų skaičius – ribotas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)