„Norime, jog kiekvienas mūsų pirkėjas „Maximos“ parduotuvėse ne tik rastų platų prekių asortimentą už gerą kainą, bet ir greitai bei patogiai apsipirktų. Pastaraisiais metais sparčiai augančiame Vilniaus Balsių rajone trūko tokios parduotuvės, kurioje pirkėjai pajaustų savitarnos kasų teikiamus privalumus. Įrenginėdami naują parduotuvę atsižvelgėme į šį vietos gyventojų lūkestį, todėl neabejojame, kad ji netruks tapti mėgstamiausia apsipirkimo vieta rajone“, – teigia „Maximos“ operacijų vadovė Irtautė Ščerbavičienė.

Balsių gyventojų patogumui šalia parduotuvės įrengtas naujas taromatas. Šalia parduotuvės įrengta erdvi automobilių statymo aikštelė su atskiromis vietomis neįgaliesiems bei šeimoms. Tose pačiose patalpose taip pat įsikūrė ir nauja „Eurovaistinė“ bei gėlių parduotuvė.

Bendras parduotuvės plotas siekia 775 kv. m, o prekybinis plotas – beveik 535 kv. metrus. Balsiuose duris atvėrusi parduotuvė yra jau 246-oji prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvė Lietuvoje. Net 28 iš 30 naujosios parduotuvės darbuotojų yra Balsių bei aplinkinių rajonų gyventojai.

Atidaryta parduotuvė Balsiuose
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)